Deletedmom_59 gelen yolcu katı kayip esya ofisinde oldu degil mi ?
Evet.
keşkede çıksaydık. Ama yeterince gerilmiştik ve esim benim kavga edeceğimi düşündüğü icin boşver dedi yatışırdı geri çevirdi ne diyecekler ki dedi bunun dediğini diyecekler dedi sadece daha cok gerileceğiz boşver gidelim dedi. Aslında ben yine sakindim. Kadın beni cok yükseltti, zaten yol yorgunluğu var telaş var üstüne boyle bisey yasamak o yetmiyor bu tavırla karşılaşmak hiç hos olmadı. Daha başvuru yapma fırsatım olmadı dün geldik bugunde temizlik su bu derken akşam umarım ilk fırsatta yapacağım o dediğiniz yerede sikayet edeceğim. Hayır bide kadına diyorum ki sizin şahsınıza birsey demiyor hanı kendini kotu hissetmesin diye, muhatabım suan sizsiniz sorumu o yuxden size soruyorum bunun sorumlusu kim dedim. Ben kırık arabayla gitmek zorundayım yolda birsey olursa sorumlusu kim diye sordum ama cevap alamadık benimle münakaşaya girdi susturmaya çalıştı ama söyle ama boyle dedi. Beni çaresiz bıraktı cunku onunda elimden gelen bisey yoktu evet ama üslup bu olmamaliydi. Suan sıkıntı bebek arabasının kırılmasıyla kalmıyor. Alana kadar bi yere çıkamayacağım. Allaha şükür hemen alabilme durumumuz var ama hadi olmasaydi.. ya cok kötü gerçekten neyse hayırlısı artık… Siz nerde çalıştınız ☺️ Peki bisey soracam o yukarıyı arasam ulaşamaz miyim. Şikayetimi telefonla dile getirsem?