Purely hanımefendi bi bebek arabası icin sitem edilmiyor. Çıkın yukarı yorumları okuyun bu şirket hakkında Kac kişinin şikayetçi olduğunu görürsünüz burda sadece bagaj bavul problem degil üslup, davranış, servis, müşteri hizmetleri, kalkista gec kalma gibi bi suru problem var, ki biz o günkü yolcugulumuzda 1 saat geç kalktık. Cocugum o kadar huysuzlandi. Hiç bi açıklama yok birsey yok oylece beklettiler bizi uçakta. Herseyiyle sıfır bi sirket. eger yorumları okuduysanız benim sürekli uctugum yere Pegasus gidiyor ve bazen baska sirket. Biz mecburiyetten biniyoruz yoksa sizin dediğinizi bizde akıl edebiliriz. Sizinde masallah bilginiz yok ama fikriniz var. Bebek arabasını uçağa almıyorlar baston olsada travel olsada bagaja alıyorlar merdiven girişinde teslim ediyorsun. Pandemiden dolayı kilo kısıtlaması olduğu icin o yüzden kabin boy sınırsız kilo hakkı tanıdıkları icin önceki galiba onlarda bebek arabasınida merdivenden alıyorlar sizden. Yani car car konuşuyorsunuz ama sanki sizin dediklerinizi bildiklerini biz bilmiyormuşuz gibi. Ayrıca Su kişi ayrı bu kişi ayrı diye listelemişsiniz o kadar elden geçiyor diyorsunuz ama koyan bir kişi çıkartanda bir kişi var. Yanı oyle bi anlatıyorsunuz ki o kadar elden geçiyor tavbi ki zarar görür diye hayır 1 elden geçiyor. Bizim kızdığımızda bu zaten. Biz bant vermedik ki??? Bir kişi koyuyor 3 tane bebek arabanın neyini yerlestiremediler? Ki hadi 1 kişi yüzünden oyle oldu. Ondan sonra ki muamele ve ondan önce yaşadığım sıkıntılar. Bu mu yanı. ve o kişiyi Pegasus adına oraya koyuyorlarsa pegasusun o an sorumlusu odur. Ve o kişi sikinti çıkartıyorsa o zaman Pegasus dönecek çalışanıni fırçalayacak sen bizim yuzumuzsun sen bizi temsil ediyorsun bu şekilde yolcuya davranamazsin yada bunu yapamazsın diyecek. Firma mi ne yapsın?? Çalışanlarına iyi bir eğitim verecek. Yolculara nasıl davranılacağıni boyle bi durumda ne yapmalarının gerektigini anlatacak. Bu gibi durumlarda alternatif cozum bulacaklar. Cunku benim o an sadece bebek arabam kırılmadı onunla birlikte 50 tane sorun daha geldi. Ki bayana soruyorum ne yapacam diye Sorumlusu kim diye bana artık kırık olduğunu biliyorsunuz çocuğunuzda sizin sorumluluğunuzda dememesi lazim! Bu terbiyesizliktir sorumsuzluktur. Benim sorumsuzluğuna gelene kadar şirketin sorumsuzluğunu sorgulayın bence. Arti boyle kırılan bavulları bebek arabaları yerleştiren kimse sorgulasınlar. Ki bi daha yaşanmasın. Ay neyse bunu her akıllı insan akıl edebilir siz neden bu kadar sorguladınız anlamadım. Babanızın şirketi galiba bu kadar savunduğunuza. Sizin basınıza gelirse siz üstüne tesekkur edip tin tin gidersiniz 🤦🏻♀️