Berralina Mom078 bu dönemde bebekler doğal gelişimi nedeniyle ellerini boşluğa sokmak ister bu hazzını kartonlara delik açıp oraya parmaklarlarini sokmasıni sağlayarak giderebilirsiniz 😄
sisemu Mom078 ha bir de şunu var iki suluk biberon ve iki amigurumi bebek olmadan yatağa gitmiyio😂 emziği de var tabi. gece yarisi biberonları arıyo mesela😁 uyumadan önce hepsini bir araya toplayıp duzene sokuyo sonra yatıyo😂
ikizannesi07 Mom078 ikizlerimin battaniyeleri var evde nereye gitseler ellerindeler bitanesi diğerinin elinde ne varsa ama ne varsa hiç bişi bırakmaz alır elinden bu da onun takıntısı🤷🏻♀️
SuNur Mom078 2 yasinda kizim koyafetinde bi yer acildimi ustu basi duzenli olmadimi sinirlenir krem kolonya bardağa el sokma kumanda gezdirme
Birkizbiroglan Mom078 vallaha kapakları açıp kapamayi çok seviyor, şişe, parfüm aklına ne gelirse 😁 tencereler ile falan yemek yapacak mutlaka dolabı boşaltır 😐 ha birde süpürge ve Vileda, yapamam yani elimden alır o yapacak 😁😁 bu arada 16 aylık ve bir erkek 🙈😁😁😁
sesilak 2 yaşına yaklaştı sürekli el yıkamak takıntısı eli neye değse el yıkamak istiyor, rujlar sürekli makyaj yapmak istiyor 😂😂
Elifdurununannesi Mom078 bizim ki mutfak dolabımdaki yağları dışarı cikarir caydanliklari mutfağın ortasına koyar mandal kutusunuda ele geçirdi mi mandalları içine koyar boşaltır doldurur ellerini muslukta yıkamaya bayılır krem gördümü yanaklarına surer kolonya yı ele geçirirse boşaltana kadar çabalar bide banyonun giderini parmaklar ben kizarim temizlik kovasinin döndürme kısmını eliyle çevirir kavga ederiz ohoo daha uzar gider 😆😆😆
Araseymen Mom078 hiç-bir oyuncağını sahiplenmez normalde ama ayısı var kimseye vermez bana bile 😅 elleri pislenirse yanıma gelir direk hicbiryere dokunmadan silmemi ister,çorap giymekten nefret eder,saçlarımı çekmekten hiç usanmaz 🤣 14 aylık oğlum 💙
eSved Mom078 islak mendillwri teker teker ortaliga sacmak abisinin kuru kalem boyalarını bulup ağzıyla ıslatıp yüzünü boyamak,mutfaktaki plastik leğen dolabini dökmek 😒aklima gelen bunlar
Larinaz Mom078 annesinin oturmasına takıntılı,kaldırana kdr ağlar tepemde 🙈24 aylık.birisi bana artık sen bi dinlen demesine bile gıcık.bulaşık mak deterjanına takıntılı her mutfaga girdiğinde birtane açar ve bulasık makinesine atar.