Mom078 11 aylık kızım kapaklı krem kutuları, saçlarım,mutfak tezgahı (belli bir köşesi ) ve gider kapaklarına ciddi takıntılı vallahi yıldım 😂 hele banyo gider kapağına elini soktuğunu görünce yırtasım geliyor biyerlerimi😂
Mom091 Mom078 bulduğu her su birikintisine el sokmak. Suluktaki suyu ellerine döküp “wash wash yabıyom ben” demek. Bardaktan su içince geri kalanın içine elini sokmak. Çocuğumun suya takıntısı var🥸
Mom44454 Mom078 banyo da banyo dolabı deterjanın içine elini sokmak ve klozet fırçası eğer vileda doluysa mutlaka üstünü ıslatmak. Mutfakta da buzdolabı açıksa düzenleyicinin içindeki domates mutlaka hızla alınıp yere çarpılır. Bide yağdanlıklarımın olduğı dolap açıksa Yağdanlıklarımı düşürmeye bayılıyor😅🤷🏽♀️🤦🏽♀️ Bende peşinde yıldım artık ☹️ Bizde 11 aylığız yaşımıza az kaldı yaramazlık gittikçe artıyor. Bide bulunduğu odada kapı kapatma huyu çıktı yeni.
Mom079 Mom078 oyuncak kutusu toplu durmayacak devirir toplu görürse. Önlük taktırmaz kıyafetlerimiz mahvoluyor 😭 gün içinde asla emzik takmaz ama uyurken çıkarmaz😸
1Ezoo Koallam42 ruj mu ??? Kaldirin o zaman bu kadar zararli birseyi surmesine nasil musade ediyorsunuz? Etmiyorsaniz neden kaldirmiyorsunuz
Demirac19 Mom44454 Allah sabır versin benim oğlum da öyle sayesinde iyi spor yapıyom evde 💃 daha hareketli günler sizi bekliyor 2 yaşında bizimki her yere tırmanıp üst dolapları boşaltmaya bayılıyor 😂
Balkizlarim Mom078 uzun bişey giymiycek tam oturcak üstüne 😍 biseye sinir oldumu o bitti 🐰 ve burnundan gidisindan opturmez bu küçük kızım 🥰 büyük kızım ’in takıntısı yok 😁 ortanca kızım burnu aktimi saçlar dağınık oldumu ve bişey pis oldumu ıslak opuldumu daha var da çok uzun müsait değilim 😁😁
Seherronya Mom078 krem delisi 😂 hergün mutlaka yatak odasından krem getirip aç aç diyip ellerine sürdürüyor sonrada koklayıp ohhh yapıyor . Birde illa bebeklerini yıkamak istiyor günde 500 kere lavaboda bebek yıkıyorum 🥴
Dn123 Seherronya benimkinin de kreme zaafı var ama cif kreme 😀yakında ona ulaşmak için yürütecten dusecek
Azerikizi Seherronya merhaba seher hanim uzun zamandir yoktum burda siz 2ciye hamileydiniz qaliba dogum yaptinizmi? Hatrlarsiniz belki eski adim Sevdaalizade
Asafmomm Mom078 çamaşır suyu yumuşatıcı şampuan gibi şişelere zaafı var gördüğü zaman ben eline almazsa kendini yırtana kadar susmaz🙄
YavruKurdum Mom078 Battaniyesi. Alınınca çıldırıyor. Uyanınca kucağıma alacakken eğilip battaniyeyi de alıyor bizle geliyo her yere.. Bir de sofrada sıcak ne varsa ona elimi sokacam diye kendini parçalar. Mesela çay bardağı çaydanlık….
Miraccansu YavruKurdum bizimde battaniye takintisi var ama emmek için emmek istedigi zamn getiriyor onu tutup öyle emiyor
nursocum Mom078 emziğini bulduğu her deliğe atmak. Kahve fincanımda dahil. 1 sn bile dalamıyorum😂 banyo gideri, balkon gideri bilmiyorum ama delikler hoşuna gidiyor galiba. Birde açık bulduğu dolap kapaklarını açıp ne var ne yok yere fırlatmak. Sigara paketine aşırı zafı var. Birde çantalarım onun oyuncağı oldu resmen başka bişeyle oynamaz. Arabanın anahtarını da ortada bırakamıyorum. Ütüye de aşırı meraklı ama hiç kavuşmadılar😂
serebro Mom078 beraber oynayıp oyun bittiği gibi hemen yatak odasına gider çorap çekmecesine dağıtır yada mutfaktaki cam sebzeligin kapağını acar gözden kaybolduğunda 2 yerden birinde sessizce iş üstünde yakalarım 🤣
Pcoslubiranne Mom078 daha bir sürü şey var tabi de.Takıntı olarak tam olarak bu.Biz nereye kılıf oraya.🤦♀️
Seherronya Dn123 aman dikkat et 😂 benimki geçen gün çamaşır suyunu açıp yerlere dökmüştü artık çevirebiliyolar kapakları falan güvenmemek lazım 🙄