Khazely Mom078 takıntı demeyelim de daha 3.5 aylığız her arabaya bindiğimizde işaret parmağımı tutuyor öyle duruyor veya uyuyor yoksa çıldırık show😄😄😄 uyurken de bazen istiyor Emerken alıştı galiba
Mom078 Khazely Ben kızımı yatarak emziriyorum ben onu emzirirken ayağını ağzıma sokar parmak deyince bu geldi aklıma 😂
ZMK Mom34743 yerini değiştiricem artık çok sık yapıyor laftan da anlamıyor ki yerine koyuyorum her seferinde
Merveaaa Mom078 saçlarim babasinin gözlüğü çekmece kapaklar kağıtlar he bide kablolar onlari hep saklamaya calisiyorum yine buluyo gorunde deli oluyorum 🤦♀️
Fitifiti Kapağı açık olan tüm her şeyi kapatır,asla kıyafetinin kollarını yukarı sıvatmaz,bir de dudağımı yememe dayanamıyor🥴farkettiği anda anne bapma anne bapmaa😂 tam bir obsesif
Mom104 Mom078 Meme takıntısı var 7/24 emebilir😅 Bide son zamanlar da öğrendiği bu biciiiiim takıntısı eve dışardan biri gelirse hiçbirşeye dokundurtmuyor özellikle çocuklara 😅🙈 direk gidip olmaaaaaac bu biciiiiimmm diyor 😅
SelimeliS Mom078 yumusak seyleri yiyemez midesi bulanir hemen 🥴 ıslak seylere dokunmaktan hoslanmaz hemen yüz ifadesi değişir 😁 son zamanlarda da ciplak ayak takintisi basladi coraplarini cikarip ciplak ayakla geziyor evde 🌝
CankizimRavzam Mom078 sürekli banyoya girmek istemesi su içerken bardağa el sokması bide tuvalete kim giderse gitsin önünde dikilir çıkana kadar çığlık kıyamet koparır 😂