_elmaliturtam HappyKids iyi ki oyun halısı hısırtılı oyuncaklar almışım. Babynest ve düz kafa yastığını keşke almasaydım kullanmadım🥴
elfnrkymc HappyKids sepet beşik ❌ travel sistem bebek arabası ❌ Dönence ❌ Önlük ✅ Hazneli silikon önlük ✅ Telsiz ✅ Ana kucağı ✅ Uyku tulumları ✅ Emzirme yastığı ✅❤️ Mama sandalyesi ✅ Kiraz çekirdekli gaz giderici kemer ✅❤️ Philips avent emzik ✅ joie litetrax 4 bebek arabası ✅
CekirdeksizLimon Lansinosh süt sağma mak. ✅ Göğüs pedi ✅ Gümüş kapak ❌ Philisps burun aspratörü ❌ Reflü yatağı ❌ Bir de çocuk odası kesinlikle 1 yaşından önce yapılmamalı. Ben yaptım şuan ütü odası olarak kullanıyorum 🤦🏻♀️
AlpBeyinAnasi HappyKids kanguru elim ayağım oldu resmen, 47 günlük bebeğim var dışarda işlerimizi hallederken hem rahatça taşıyorum hem de ordan emziriyorum çok seviyor kanguruyu 💛 3 farklı marka emzik aldım o da keşke almasaydım, hiçbirini tutmadı ağzına bile yaklaştırmıyor uyanık 😂
Merve-miray Nurhan88 Aldım ama bi kere bile kullanmadım kızıma hep katı olarak yediriyorum ama alırsanız da işinize yarayabilir 🙂
Eliffffffffffff HappyKids Reflü yatağını iyi ki almışım. Her yere taşıyorum. Çok rahat, kullanışlı. Chicco nun burun aspiratörünü de keşke almasaydım. Hiçbir işe yaramadı.
Eliffffffffffff HappyKids Göğüs pedini bir kere bile kullanmadım. Çok huylanıyorum bir şey değince. Keşke almasaydım. Avent’in kalkanını iyi ki almışım. Göğüs uçlarım hiçbir yere değmiyor. Hem de süt geldiği zaman kapakların içine doluyor. Lansinoh ikili elektrikli süt sağma makinesi iyi ki almışım. Makine sayesinde sağa sağa sütüm arttı
Akcm almasaydım dediğim hiçbirşey olmadı çünkü kullandı iyiki almışım dediklerim tahterevalli anne yanı beşik baby plush otomatik salıncak nuna kanguru depend lansinosh göğüs kremi sunny baby icon bebek arabası avent emzik biberon avent göğüs kalkanı oioi uyku arkadaşı ve birsürü şey Allahtan kıyafet az almıştım
Melodia -Yenidoğan kıyafetleri 👍🏻 “3 hastane çıkışı al başka yenidoğan alma” diyip durdular ama bence alınması gerekiyor. -Sevi bebe anne yanı bebek reflü yatağı 👍🏻 kızım 2.5 aya kadar hep onda yattı her yere taşınabiliyor. Alta kayıyordu ama olumlu özellikleri daha ağır bastı. -Emzirme yastığı 👍🏻 (c şeklinde olanlardan) -Kraft yatak yanı beşik 👍🏻 Şimdi direkt yatırıyorum ama başlarda içine hep reflü yatağıyla yatırdım. Hem sallanıyor. -Lansinoh elektrikli süt pompası 👍🏻 almak için sadece çalışıyor olmak gerekmiyor başlarda özellikle bebeğin uyurken sağıp saklayabiliyorsun şişen memeleri de boşaltmak gerekiyor. Kimisi manuel pompa tercih ediyor arkadaşım manuel vermişti ama benim bileğim çok ağrımıştı elektrikli almıştım hemen. -Mustela hydra bebe vücut losyonu 👍🏻 Bebeğin cildini nemlendirmek gerekiyor mutlaka. -Dönence 👍🏻 Kimisi izlerken uyuyor bile. Benimkinin uyumasını sağlamadı ama çok güzel oyalıyor. (tabi bebeğin ayı da önemli) -Chicco tırnak makası 👍🏻 Chicconun memnun olduğum tek ürünü bu sanırım. -Patik çorap 👎🏻 Hani şu her yerde satılan örme olanlar. Kızımın ayağında doğru düzgün durmadı hiç. -Astronot mont 👎🏻 -Kiraz çekirdekli yastık 👎🏻
Hanzade06 gunescanilhan Sezaryen sonrası bende de bel ağrısı kaldı biraz zorlayanabilirim ben de biraz daha bekleyip araba almak daha mantıklı sanırım.Sling almıştım ama sevmedi içinde durmayı bunda da aynısı olur diye hemen almıyorum
gunescanilhan Hanzade06 ben araba ile daha rahat ettim kanguru zaten çok pratik bir şey değil o bel destekli olanı kullanırken tek başıma çocuğu yerleştiremedim. Araba daha konforlu alışverişini yap at sepetine, çocuk uyudu mu elleme uyusun bebek için daha konforlu. Kanguru eşler için iyi oluyor yürüyüşte vs. Eşim takmayı seviyor. E bebekte kraftın kanguruları şu an indirimde. Biz erken aldığımıza pişman olduk. Benimde sezeryan sonrası çok belim ağrıdı bebeğim 2 aylık daha yeni toparlanıyorum. Voltaren kremin jel gibi olanı çıkmış doktorum onu kullanabilrsib dedi. Onu tavsiye edebilirim. Biraz olsun rahatlatır.
Defnekokusu HappyKids Babyplus 6 fonksiyon ana kucağı,biberon,emzik👎🏼 Sling, kiraz çekirdeği yastığı, reflu yatağı,uyku tulumu👍🏼
Nazlimom HappyKids Keşke almasaydim dediklerim Sepet beşik❌ Solomon baby tek yönlü kanguru❌ Baby plus anakucağı ❌ 4baby bebek arabası ❌ Avent alıştırma bardağı ❌ İyiki almışım dediklerim Avent cam bineron✅ Avent ultra Air emzik✅ Ikea antilop mama sandalyesi✅ Meyve süzgeci✅ Montessori yatak odası✅ Mustela atopik şampuan✅ Bioderma atoderm intensive creme✅ Birde en büyük iyikim yenidoğan çekimi yaptırmak ✅✅✅
Durusunannesi Defnesmommy bende de var piyanolu falanda değil ama 2 aylıktan beri en sevdiği oyuncağı oldu yatiyo saatlerce oyuncaklarla konusuyo yakalamaya çalışıyo şuan 5 aylık olmak üzere hala seviyor. Bence bebeğe göre degisir
masal28 Dilek-umut Aynısını bende düşündüm, onunla uyusun diye geldiği gün taktım bi baktı kızım sonra çok pişman oldum aldığıma😂