yeninesilmom HappyKids daha bebeğimin doğmasına aylar vardı ve ben aventin 4lü biberon setini almıştım. Hayır yani hangi akla hizmet o kadar biberon alıyorsun kimsede uyarmamış belki emecek niye alıyorsun diye 😂😂 6aylık olduk daha bitanesini bile kullanmadım gerek olmadı😄iyiki almışım dediğim çok şey var ama ilk aklıma gelen reflü yatağı. Müslin örtüler, emzirme sütyeni
Epifenomen-gkc yeninesilmom bunu ben happymomda birine söyledim, bir tane küçük alın gerisini eğer bebek kullanırsa alırsınız pahalı çünkü diye. Söylediğim kişi cüzdanımın sahibi misin demişti 😄 sizce almalı mıyım diye sormuştu üstelik 😊
Zehra-ahdaf1 Defnesmommy benım oglum dönmeye başlayana kadar pıyanolu halıda oynadı. Zaten öncesınde bebek için pek bı alternatif olmuyo. Teyzeme de aldırttım onun oglu da aynı bızımkı gıbı dönene kadar hep halıda oynadı.
Hanzade06 PembePelikan Merhaba kraft kangurunun bel desteği yok sanırım bel ağrısı yapmıyor mu ? Ben de alacağım araştırıyorum
PembePelikan Hanzade06 Evet bel desteği yok ama beni çok rahatsız etmedi. 5 farklı pozisyonda kullanıldığı için hoşuma gitti ayrıca tek başına kullanabilirsin. Solomombaby tek taraflı ve tek başına takması gerçekten çok zor. İlk başta ondan aldım sonra krafta geçtim
gunescanilhan Hanzade06 Eşim aldı, bel desteği olan modelleri var. Benim belim ona rağmen (bel desteğine rağmen) biraz ağrıdı, eşim rahat kullanıyor.
CerenSelim Hanzade06 Kesinlikle nuna kanguru tavsiye ederim kraftı çok araştırdım ama memnuniyet sayısı çok az kullanan bir arkadaşıma sordum bebeği ben tutuyorum resmen hiç güvende hissetmedim hemde belimi çok ağrıttı dedi nuna almış daha sonrasında şuan çok memnun bende çok memnunum
Hidra PembePelikan merhaba, ben de borooshbaby aldım forumdaki annelerin tavsiyesiyle ama bebek çok rahatsız oldu sürekli ağladı. Kol kısmı çok kalın geldi ve ensede birleşen güvenlik kısmı . Ayrıca kanguruda emzirme çok rahatsız bir şekilde yapilabiliyordu. Bu yüzden iade ettim slingle devam ettim. Kraftin kol ve ense kısımları nasıl takip cikarmasi nasıl acaba
morkalp Baharkokulum kaçıncı aydan sonra kullanmaya başladınız ve de kaçıncı aya kadar kullanılabilir??
Ceylankavak morkalp ben hiç almadım bana göre gereksiz ve hamallık 😂eşim almak istedi izin vermedim onun da boyu çok uzun denedi güzel durmadı vazgeçti her yere arabasını götürüyoruz daha kolay oluyor
Baharkokulum morkalp 3 aylıktan beri kullanıyorum. Çok rahat. 12 kiloya kadar kullanılabiliyormuş. Hem kendine hem dışa dönük yapabiliyorsun. Kullanışı da çok basit.
Ceylankavak Herşeyi çokta aldım hepsinide kullan👍🏻 Sadece astronot tulum👎🏻almıştım onu hiç kullanamadım bebeğim uzun boylu bi bebek olduğu içim giydiremedim onun dışında aldığım herşey kullanıyorum bebeğim şuan 6 aylık👶 Şimdi yavaş yavaş ihtiyacımız olan şeyi alıyoruz. astronot tulum❎👎🏻 oyun halısı✅ Travel bebek arabası ✅ Kurtarıcı küçük anakucağı beşik defalarca iyiki almışım dediğim şey✅👍🏻 3 kademli mama sandalyesi ✅👍🏻
Pandicornlar HappyKids bebek arabası(joie pact),babynest,e bebek beşik(baby plus crip),avent biberon,avent pipetli suluk,svava salıncak 👍🏻 Hamak beşik,meyve süzgeci,cam rende, puset, büyüyebilen beşik,yürüteç 👎🏻
Hanzade06 Park yatak Korbell çöp kovası Aktivite minderi Minik dostlar hikaye kitabı Fisher price tırtıl Hmnin alt üst takımları taş gibi cıktı Iyi ki almışım dedigim bunlar aklıma gelmedi başka bir de instagramda montessori keçe kitaplar var onlardan alcam aktiviteli çok güzel. Almasaydık dedigim çok bisey yok ihtiyaca göre alıyoruz ama emzik ve babynest hiç işimize yaramadı.
MinikOsman Ylzvys köpekçik ve tırtıl arasında seçim yapman gerekse hangisini alırdın ☺️ 7 aylık olmak üzere olan bebeğim için düşünüyorum da
Ylzvys MinikOsman bir de 8 ayliga yakin tirtil aldim dikkatini cekti ama 6 şarki var köpekcigi 11 aylikken aldim daha cok dikkatini cekti cok seviyor sürekli oyuncagimiz dolaptan ucuza ikisini de alabilirsiniz ama köpekcigi tek gecerim 7 aylikken hemen dikkatini cekmiyor belki köpekcigi alacaksaniz önunde kalp yanan model bebeginizin daha cok dikkatini ceker
Mom070 masal28 2. Aydan 7. Aya kadar kullandı öğle uykusunu onda uyurdu. Uyanıkken de koyardım işlerimi yapacaksam falan.
yaas511 masal28 üç aydan sonra lazım olur o zamana kadar bebek çoğu zamanı uuuyarak geçiriyor zaten yerine koy pıspısla hemen uyur ama üç ay sonrası bebeğin ya kucakta pıspısla uyur ya sallamayla bi şekilde uyku desteği istiyor. Lazım sallamalı bi ürün
Melisada Iyiki almışım dediklerim piyanolu oyun halısı 6 ay bıkmadı oynadı sonrada çıkarılabilir olduğu icin piyanosuyla oynadı uzun bir süre. Onun haricinde anne eli dis kasiyicidan memnun kaldım baby plus anne yanı yatağı uzun süre isime yaradı büyük rahatlık gerçekten. Sevi bebe reflu yatağı yine kullanislıydı. Pişmanlığım eğitici kopekcik oldu ilgisini hiç çekmedi
yaas511 morkalp park yatak kesinlikle tavsiye markası hiç önemli değil üç yaşa kadar rahat kullanırsın çünkü bebeğin bir yaşına kadar seninle aynı odada kalacak çok kullanışlı beşik yatakları bir yaşından sonra odasına yaparsın içine alacağın yatak babynest pamuk yataklar olsun
Hanzade06 morkalp Ben prego marka aldım çok memnunum tavsiye ederim anne yani özelliği de var oldukça pratik
Zumraninannesi_19 morkalp kraft kullaniyorum Çok memnunum 4 sene sonra kaldırıp oda yapıcaz ve 2.demonte etme bidaha monte etme gibi derdi yok
icorik morkalp Kraft var bende clipso 2 modeli..Ben hiç memnun kalmadım. Çok büyük ve hantal. Bir odadan diğerine götürmek çok zor. Kapıdan geçmiyor. Şimdiki aklım olsa Nuna alırdım. Eğer bebeğiniz çok küçükse joie anne yanı özelliği olan park yatağı da çok güzel. Kenarını açıp anne yanı olarak kullanabiliyorsunuz.
EslemDilan HappyKids piyanolu oyun halısı pişman oldum aldığıma çünkü hareketlenmeye başladıkları zaman ayaklarını rahat kullanamıyor dibinde piyana olduğu için Emzik biberon emzik zincirleri hepsi bir kenarda duruyor kızım emzik biberon almadı. Fazla kıyafet 😖 İyiki almışım dediğim reflü yatağı
morkalp yaas511 teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm daha kullanışlı olur park yatak en azından 3 yaşa kadar