morkalp Baharkokulum kaçıncı aydan sonra kullanmaya başladınız ve de kaçıncı aya kadar kullanılabilir??
Defnesmommy Urasmom PembePelikan Gizemaykut07 oyun halısı almayı düşünüyordum neden memnun kalmadınız acaba?
PembePelikan HappyKids travel sistem bebek arabası ❌ baston tipi bebek arabası ✅ oyun halısı ❌ Salıncak ✅ solomombaby kanguru ❌ kraft domino kanguru ✅
Hanzade06 PembePelikan Merhaba kraft kangurunun bel desteği yok sanırım bel ağrısı yapmıyor mu ? Ben de alacağım araştırıyorum
askanne10 PembePelikan Solomon neden beğenmediniz ben kanguru almamıştım ama alsaydım o marka düşündüm
Merve-miray HappyKids Cam rende ❌ Emzik ve Biberon ✅ Yürüteç ✅ Puset ✅ İlk arabam ✅ Mama sandalyesi ✅ Bebek koltuğu ✅
Defnesmommy Merve-miray cam rendeden niçin memnun kalmadınız püre yapılıyor diyorlardı almayı düşünüyordum
Fadimeanilgan HappyKids yeni doğan kıyafeti ve prematüre kıyafeti 👎😔bebeğim küçük doğduğu İçin ve zayıf doğduğu İçin bi Sürü prematüre kıyafeti aldım ve zayıf hemen büyümez diye bi sürü yeni doğan kıyafeti almıştım ama çok çabuk büyüdü hepsi yepyeni kaldı bir yada iki kere anca giymiştir 😔
Ylzvys Babynest fisher price köpekcik ve tirtili iyi ki almisim Emzirme yastigi biberon emzik hic kullanmadim
MinikOsman Ylzvys köpekçik ve tırtıl arasında seçim yapman gerekse hangisini alırdın ☺️ 7 aylık olmak üzere olan bebeğim için düşünüyorum da
Merve-miray Defnesmommy Aldım ama bi kere bile kullanmadım kızıma hep katı olarak yediriyorum ama alırsanız da işinize yarayabilir 🙂
PembePelikan Defnesmommy onu al al ben çok memnun kaldım 😀 şimdi bile bazen kullanıyorum. Sağlıklı bir şekilde püre haline getiriyor gayet kullanışlı bence
omerege2210 Defnesmommy Bende cam rendeyi hiç kullanamadım. Cam rendenin markasına göre değişiyor sanırım. Ben plrselen rendeden daha çok memnun kaldım
hilaliii Defnesmommy demek ki anneden anneye değişiyor benim de elim ayağım o rende valla daha önce 2 tane kırıldı 3.yü aldım
_BirAnne HappyKids çeşit çeşit şapkalar önlükler sıfır kol zıbınlar keşke almasaydım hicbirini kullanmadım babynest biberon emzik puset iyiki almışım
Berensemih _BirAnne Defnesmommy bnce alınmalı oyun halısı sayesnde iki lokma yemek gecyrm boğazımdan😂saatlerce kalmasını beklemeyin zatn on dk bile yeterli günde üç defa onar dk dan yeter daha ne olsn
Morusevenanne _BirAnne önlükler kesinlikle katılıyorum gereksiz ha ek gıdada su gecirmeyen gömlek tarzı olanlar iyi bence
PembePelikan Defnesmommy asla içinde durmuyor. Hiç ilgisini çekmiyor. Bütün kuzenlerim aldı hiçbiri memnun kalmadı. Olduğu gibi kaldırdık hepimiz
Zehra-ahdaf1 Defnesmommy benım oglum dönmeye başlayana kadar pıyanolu halıda oynadı. Zaten öncesınde bebek için pek bı alternatif olmuyo. Teyzeme de aldırttım onun oglu da aynı bızımkı gıbı dönene kadar hep halıda oynadı.
Urasmom Defnesmommy benim bebeğim yatmayı hiç sevmiyor o yüzden hiç oynamadı. Keşke piyanosuz geniş ve ucuz olanlardan alsaymışım diyorum
Bilge12 Defnesmommy haşlayıp ezmek daha mantıklı patates havuç kabak muz elma da çatalla ezmek mantıklı çünkü cevremde bazı anneler hep cam rende kullandılar şimdi çocukları pütürlü gıdaları yemiyorlar
Dilosssss HappyKids medela biberon, ameda sut sagma makinesi, korbell cop kovasi, beyaz gurultulu titresimli besik aksesuari, sudocrem👍 park yatak, alt acma sungeri, mustela pisik kremi👎
Gizem_01 Dilosssss merhaba beyaz gürültülü titreşimli beşik aksesuarını nerden aldınız bende öyle bisey arıyorum.