Hannemeryem Babynest 👍🏻 bibs emzik 👍🏻 mamajo göğüs pompası 👍🏻 korbell çöp kovası 👍🏻 emzirme yastığı 👍🏻 önlük 👍🏻Bebeğim emdikten sonra kusuyor kıyafetlerinin temiz kalması için önlük hayatımı kurtardı Ana kucağı 👎 park yatak 👎 tulum👎Alt üst takımlar daha kullanışlı özellikle gece alt değiştirirken
Cahidecil HappyKids katlanan küvet iyiki almışım hatta aldığım en iyi şey diyebilirim hiç yer kaplamıyor özellikle banyosu küçük olanlara tavsiye ederim ben 230₺ gibi bir fiyata almıştım geçen trendyolda 130₺ ye düştüğünü gördüm, anne olacaklar kaçırmasın derim, meyve emziği de güzel👌🏼 Benim kızım biberon sevmedi ve emdiği için de ihtiyacımız da olmadı ama tabi önemli bir ihtiyaç, benim için olmasaymış olurmuş, anne yanı beşik aldım bir de ilk günler kullanışlı ama sadece birkaç ay rahat oluyor büyüdükçe rahat hareket edemiyor o yüzden park yatağı öneririm
gunescanilhan Hanzade06 Eşim aldı, bel desteği olan modelleri var. Benim belim ona rağmen (bel desteğine rağmen) biraz ağrıdı, eşim rahat kullanıyor.
Hanzade06 gunescanilhan Sezaryen sonrası bende de bel ağrısı kaldı biraz zorlayanabilirim ben de biraz daha bekleyip araba almak daha mantıklı sanırım.Sling almıştım ama sevmedi içinde durmayı bunda da aynısı olur diye hemen almıyorum
pogcayanakannesi HappyKids reflü yatağı✅ Emzik✅ Avent biberon✅ Wee baby biberon❌ Bir sürü 0-3aylık zıbın❌ Dalin pişik kremi❌
icorik Defnesmommy cam rendele birçok şey rendeliyorum. Ceviz, badem çok güzel rendeliyor. Ben çok memnunun 👍
gunescanilhan Emzirme yastığı, emzik, tırnak bakım seti(sadece tırnak makası yeterli) gereksiz olanlar.
icorik Defnesmommy ben de aldım fisher piyanolu halısını daha kutusunu açmadım. İade mi etsem neden memnun kalmadınız?
DenizEfeMom BurayErdem anladım benim her seferinde akmıyor ara ara akıyor diğerinden süt sizin de öyle miydi ???
Sukayya101 Defnesmommy ben aldım çok kullanışlı oldu Kız 8 aylık hala elmayı rendeliyip veriyorum yoksa diğer türlü ezmesi çok zor severek yiyiyor
Nevinugur Sukayya101 bencede canım çok kullanışlı bebeğim 10 aylık olaa kadar bütün meyveleri rendeleyin verdim afiyetle yedi diğer rendede besin değeri düştüğü için yapmadım bende iyi ki almışım
Epifenomen-gkc yeninesilmom bunu ben happymomda birine söyledim, bir tane küçük alın gerisini eğer bebek kullanırsa alırsınız pahalı çünkü diye. Söylediğim kişi cüzdanımın sahibi misin demişti 😄 sizce almalı mıyım diye sormuştu üstelik 😊
FlzDeren Feyzosunannesi muslin kumaş özelliği itibariyle su çeken bir urun. Ben banyodan sonra kızımı onunla kuruluyorum saçları çok çabuk kurutuyor.yatirrken terlemesini önlemek amaclı kullanıyorum. Dsarda güzel havalarda puset ortusu yapıyorum. Anlayacağınız ne tür de kullanırsanız ise yariyor
Epifenomen-gkc HappyKids o kadar aldığım şeyden sadece tulum aldığıma pişman oldum, çünkü kızım tulumdan rahatsız oluyor hiç giydiremedim. Diğer aldığım her şeyin canına bile okuduk 😄 budizz aldım diye çok eleştiri almıştım çevremden ama onun bile duacısı olduk💞
icorik morkalp Kraft var bende clipso 2 modeli..Ben hiç memnun kalmadım. Çok büyük ve hantal. Bir odadan diğerine götürmek çok zor. Kapıdan geçmiyor. Şimdiki aklım olsa Nuna alırdım. Eğer bebeğiniz çok küçükse joie anne yanı özelliği olan park yatağı da çok güzel. Kenarını açıp anne yanı olarak kullanabiliyorsunuz.
Bilge12 Defnesmommy rica ederim kullanin tabi ama herşeyi püre halinde verirseniz pütürlü yemez demek istedim ben 🥰
tardis HappyKids taşınabilir anne yanı yatağı iyi ki almışım 👍 şırınga evet şu vitaminler için özel şırınga yani ufak birşey ama kullanışsız.
des_ay HappyKids hamak yatak,anakucagi,muslin,philips avent biberon,manuel pompa,ayaklı tulum👍 Alt değiştirme bezi çantalı, şapka,eldiven, yatarken kullanmak için kundak tulum owli marka 👎şimdilik bunları hic kullanmadi kızım 3 aylik
Abaeb HappyKids emzirme yastığı ❌ emzirme örtüsü ❌ underped (alt açma için kullan at) ✅ kendinden eldivenli zıbınlar ✅ kanguru (solomonbaby) çok memnunum 2.ayda başladım 😇
Nevinugur Feyzosunannesi canım ben pipetli ave tin suluğunu aldım pahalı ama akıtma hiç yapmıyor ve suyu fazlasıyla içiyor ama pipetli ler 9. Ayından itibaren kullanılıyor bi 3 ay daha bekle derim zaten 6 aylıkken felan çok su içiyorlar 9. aydan itivaren öslleijle 1 yaştan sonra fazlasıyla içiyorlar