Merveovunc-1 Melisa_33 6haftalık ultrason fotosundan kese yönüne bak ordan da anlasılıyor benim doğrı çıkmıstı yani.çin takvimi doğru cıkmamısıçtı.
Sinemmmmm Melisa_33 kizin kac aylik kuzum yablis anlama bende 21 yasindaym bi tane kizim var bizde bi oglan istiyoruzzz tabi once saglikli olsun istiyoruz ❤
Melisa_33 Gulsen4224 daha indirmedim indireceğim Sinemmmmm 1 buçuk yaşında araları çok açılmasın ye hemen etik
Sinemmmmm Gulsen4224 simdi degil aslinda ama suphem yok degil 1 aydir adet olmuyorum basdonmelerim var fakat test yapmaya cesaret yok 🤣🤣
Bayansoylu Bayansoylu merak ediyorum gerçekten doğru mu çocuğum şuan da iki buçuk aylık sadece merak ettiğim için soruyorum
Sinemmmmm Gulsen4224 valla oyle canim ya hic hazir degilim spiral taktircaktim rahimde enfeksiyon var diye takmadilar geri cekilmeyle korunuyorduk ilacta kullanamadm actik basimiza bi isler 🤣
Gulsen4224 Sinemmmmm ayyy bende öyle kaldım vallaha oğlum 4 yaşına girsin diyordum nasip işte hamile kaldım 🙈😅🤭test al kız bi merak ettim bende 🙈🙈😂
Sinemmmmm Gulsen4224 ay yok cesaret edemiyorum.simdi baktim cin takviminden en son ocakta gordum adet 🤣 erkek diyor
Gulsen4224 Sinemmmmm ewt cnm tutanda oluyor tutmayanda rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥰