ikizlerr Melisa_33 Allahım cin takvimi ne diye dakikalarca düşündüm üç harfliler dediğimiz cin sandım
Alya86 Melisa_33 benim tuttu 2 yakın arkadasımda tuttu gönlünüzden ne geçiyorsa rabbüm hayırlısı ve saglıjla versin
Gulsen4224 Melisa_33 ilk bebeğimde erkek dedi öyle oldu şimdiki bebeğime kız dedi kızım olucak hayırlı olsun cnm happy mom kullanıyormusun🌸
Melisa_33 Gulsen4224 daha indirmedim indireceğim Sinemmmmm 1 buçuk yaşında araları çok açılmasın ye hemen etik
Merveovunc-1 Melisa_33 6haftalık ultrason fotosundan kese yönüne bak ordan da anlasılıyor benim doğrı çıkmıstı yani.çin takvimi doğru cıkmamısıçtı.
Sinemmmmm Melisa_33 kizin kac aylik kuzum yablis anlama bende 21 yasindaym bi tane kizim var bizde bi oglan istiyoruzzz tabi once saglikli olsun istiyoruz ❤
Sinemmmmm Gulsen4224 simdi degil aslinda ama suphem yok degil 1 aydir adet olmuyorum basdonmelerim var fakat test yapmaya cesaret yok 🤣🤣
Bayansoylu Bayansoylu merak ediyorum gerçekten doğru mu çocuğum şuan da iki buçuk aylık sadece merak ettiğim için soruyorum