Gulsen4224 GizemElf canım ben ilk defa duydum bunu normal safaride Çin takvimlerine baktım ben öyle yapanlarda oluyor demekki🙈
Sunaylcnky Bende bakmıştım takvime göre kız olmasi gerekiyodu ama erkek oldu. Saglikli olsunlar da hic onemli değil aslinda
Kizcemm_20 Melisa_33 benim tuttu kızım oldu dua olarak Âli imran sr 38. Ayrtinş oku ve yunus sr hepsini yazıp muska yap denemiş deneyenlerin oğlu oldu
Melisa_33 Kizcemm_20 tamam canım Ali Ümran suresinin 38 ayetini anladım diğerini anlamadım tekrar yazarsan
Kizcemm_20 Melisa_33 yunus sr hepsini bir kağıda yazıp muska yapıp doğuma kadar boynundan çıkartma canım
Prensesannesii34_ Kizcemm_20 kullanıcı adınızdan belli ama hesapladım sizin 648 gün geçmiş hamile kaldığınız zamanla kız çıkıyor
Melisa_33 Kizcemm_20 hz Yusuf süresi degilmi yanlış anlamadımsa kusura bakmaya momsaylin vala önce Allah’a tan istiyorum dua ediyorum rabbim kabul etsin
momsaylin Bende 1kizim var 1oglum olsun isterim ve 2cocuk yeter diye dusunuyorum fakat O takvimler bos bisey canim benim kizina hamileyken erkek gosterdi .ALLAHIN mucizesi takvimler o mucizeyi asla belirleyemez