Gulsen4224 Sinemmmmm ayyy bende öyle kaldım vallaha oğlum 4 yaşına girsin diyordum nasip işte hamile kaldım 🙈😅🤭test al kız bi merak ettim bende 🙈🙈😂
Sinemmmmm Gulsen4224 ay yok cesaret edemiyorum.simdi baktim cin takviminden en son ocakta gordum adet 🤣 erkek diyor
Gulsen4224 Sinemmmmm ewt cnm tutanda oluyor tutmayanda rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🥰
Gulsen4224 GizemElf canım ben ilk defa duydum bunu normal safaride Çin takvimlerine baktım ben öyle yapanlarda oluyor demekki🙈
Sunaylcnky Bende bakmıştım takvime göre kız olmasi gerekiyodu ama erkek oldu. Saglikli olsunlar da hic onemli değil aslinda
Kizcemm_20 Melisa_33 benim tuttu kızım oldu dua olarak Âli imran sr 38. Ayrtinş oku ve yunus sr hepsini yazıp muska yap denemiş deneyenlerin oğlu oldu
Melisa_33 Kizcemm_20 tamam canım Ali Ümran suresinin 38 ayetini anladım diğerini anlamadım tekrar yazarsan
Kizcemm_20 Melisa_33 yunus sr hepsini bir kağıda yazıp muska yapıp doğuma kadar boynundan çıkartma canım
Prensesannesii34_ Kizcemm_20 kullanıcı adınızdan belli ama hesapladım sizin 648 gün geçmiş hamile kaldığınız zamanla kız çıkıyor