Furkansmomy mom073 ben de öyleyim yarın dikkat ederim diyip diyip yiyorum ama ben diyet yapamıyorum sadece dikkat edebilirim🤗
Furkansmomy ErenimBalOglum dimi her posta bakıyorum ben sanki diyet yapıvercekmişçesine 🤪 tamam etiketleyelim kuzum sen yapcak mısın bu diyeti? Ben yapamam ya 😃
BalkizimBaloglum2 Kizlar gunaydin simdi kesin olarak ama kesin yani sonradan caymadan kimler var yorumumun altina ben yazsin liste yapıp yeniden post acicam öğlene kadar yazin
ikipasaannesi poncikci hmm anladim teşekkürler deneyelim bakalım gerci zorlanmam gibi duruyor normal de de zaten 2 öğün yiyorum ama daha da dikkat edip aksam yeme olayını bitirirsem oldu bu iş
BalkizimBaloglum2 poncikci sanmıyorum bu aslında diyet değil beslenme sekli ben bekarken bu sekilde yemek yerdim hep zayiftim gece yemek yemek zaten zararli her şekilde
queenMother BalkizimBaloglum2 ya nasıl verdin bir haftada 4 kilo banada anlat bir hafta 4 kilo giderse 2 hafta yapmam yaterli😂
BalkizimBaloglum2 queenMother her zaman gitmez canim yukarida örnek tabaklarimi gösterdim anlattim oku istersen 😇
queenMother BalkizimBaloglum2 okudum canım başa sarıp 👍seni tanıdım zaten bir posta başlayacağını yazmıştım be yapmışsın tabrikler bende başlaycam dedim ama yanlız kalamadım kayınvalidegildeydim hep yanlız olmayıncada olmuyor saatler denk gelmiyor birazdan tartılıp yazarım lütfen başka post açarsanız bende katılmak isyiyorum zayıflamak çok istiyorum
ErenimBalOglum BalkizimBaloglum2 😂 valla 77.50 de yapıştım kldim 1 haftadır çok şükür 77.20 ’yi gördüm ya gerçi akşam yemek yemedim zaten sabah kahvaltısı ile durdum dün
ErenimBalOglum BalkizimBaloglum2 ideal kilom 52 olması lazımmış hesaplamıştım ama ben 60 olsam o da iyi hamile kaldığım kilom 66