Linamina Benimde iki kızım var ilk isimlerini ben koydum ikinci isimlerini eşim Zeynep Lina 😍 Elif Mina şuan üçüncü bebeğe hamileyim cinsiyet belli değil yine iki isim olacak ilk ismi ben ikincisini eşim koyacak ama aklımda hiç isim yok şuan 😆
Hilalcnr Erken yasda babamı kaybettim kız cocuklarının babaları onlar için koca bi çınardı benim koca cınarım öldüğü için oglumun isminide çınar koydum
MelisaAze NNF19 kizimin ismi Melisa. baba annesiyle ben koydum. Ortak kararimiz sevdiğim isimdi tesadüf baba anneside seviyormuş
Umayy2020 Kızımın adı Umay eşimle ikimiz ortak karar verdik hem kulağa hoş geliyor farklı bir isim hem de anlamı çok güzel bebekleri ve hayvanları koruyan koruyucu meleğe eski Türklerde Umay denirmiş
Benanin_Annesi NNF19 Kızımın ismi BENAN kıyamet ve enfal sürelerinde geçiyo. Anlamı:parmakla gösterilecek kadar güzel demek
Fadimeanilgan NNF19 8. Ayda zar zor içimize sinen bi isim bulabildik 😅 kızımın adı kayla 🥰 anlamı kötülükten uzak saf masum demek ismin anlamı benim için çok önemliydi içimize sinerek koyduk ♥️
Esat NNF19 benim oglumun ismi esat eymen tanıdık birisi esat isimini koymuştu bizde eşimle eymende koymak istedik annemler neden eymen koyuyorsunuz esat demiş koyan kişi zaten iki isim olcak olsaydı o kişi iki isim derdi zaten dediler ilk zamanlar isim konusunda biraz tartıştık 😢😢