Birtekmerve Aslan ♥️ Ben çok istedim , eşimde beğendi öylelikle verdik ismini . Tüm bebekler adıyla yaşasın inşallah 🙏 😇
Gunesasel NNF19 güneş asel güneşi ben aseli babası seçenekler arasından koydu güneş gibi doğsun ve ışık saçsın diye
ArzuOguz NNF19 Ömer Baybars 💙 eşimle tanıştığımızdan beri Hayalimizde ikimiz koyduk Ömer : Hz Ömer den geliyor + Amcamızın adı birde Baybars : Kıpçak Asıllı Memlük sultanı + Kaplan + varlıklı zengin korkusuz kimse demek 💙💙
gamze94 NNF19 Ben düşündüm birlikte onayladık bir anlamı yok hoşuma gitti ve soyadı ile uyumlu olduğu için istedim… ❤️ Tuğra TARAKÇI🥰
Betulozan Çağatay ☺️ Ben Atalay çok istemiştim ama babayı ikna edemedim ortak bir kararla çağatayı verdik ☺️
Birqul İsmi OVA 🥰 yedinci koğuştaki mucizeyi sinemada birlikte izlemiştik. Kızımız oluRsa adı ova olsun demiştik. Çok şükür öyle de oldu🙏🏻❤️😍
Lidya21 NNF19 Lidya 🥰 Eşimin ablasının eşi söylemişti daha cinsiyeti bile belli değildi ama benim hoşuma gitmişti benim ismime de uyumlu diye koyduk ☺️
Elifadakrt NNF19 elif ada.. elif annemin ilk çocuğu doğduktan kısa bir süre sonra tetanozdan dolayı vefat etmiş o yüzden ben koydum ki bana cok duru bir isim gibi geliyor. Ada yı eşim istedi hic itiraz etmedim bir anlamı yok eşim için