Kayra1107 Biz oglumuza kayra ismini koyduk türk kökenli Bir isim olmasini ve k ile baslamasini istedik anlamida cok guzel: Saygın biri tarafından yapılan iyilik, inayet, ihsan, lütuf şeklindedir.
MNMD NNF19 Merih Aslan. ♥️ İsmi Aslan olsun diye ben istedim.Merih ismine de eşimle beraber karar verdik 😊
FHKK NNF19 Oğuz Kaan 😍 Eşimle ortak kararımız . Kayınbabam başka isim için çok diretti "Mevlüt Eren’ olsun dedi baya bi uzattı konuyu. Eşimde tutturdu 2. Olursa onu koycaz diye arada olmayan bebeğe isim kavgası yapıyoruz 😂😂😂
intinaz NNF19 Defne ve Begüm arasında kararsızdık eşim iş arkadaşlarıyla muhabbet ederken 5 kişinin daha kızlarının adı Defne’imiş bizde Begüm koyduk. İyiki de Begüm olmuş.😊
Elifhzl35 NNF19 kızımın ismi Elif Hazel oğlumun ismi Emir Mete ikisinede eşimle beraber karar verdik :)
mucizelerimhu NNF19 Hasan Ali eşim kondu dedesinin ismi hasan yanınada adaletinden dolayı alı koyalım dedi bende saygı duydum Hasan Ali oldu💙🥰🥰
yademila-48 1anne1bebe ikiside zorluklarla karşılacak bir isim başarı şansı düşük ama göktuğ u kullanmaya çalışın
Linamina Benimde iki kızım var ilk isimlerini ben koydum ikinci isimlerini eşim Zeynep Lina 😍 Elif Mina şuan üçüncü bebeğe hamileyim cinsiyet belli değil yine iki isim olacak ilk ismi ben ikincisini eşim koyacak ama aklımda hiç isim yok şuan 😆
Hilalcnr Erken yasda babamı kaybettim kız cocuklarının babaları onlar için koca bi çınardı benim koca cınarım öldüğü için oglumun isminide çınar koydum