Dasbaby sssonsuz benimde 3 aylık 6 950 ydi 4.ayda nasılsın 7.760 cıktı az aldı cunku kilo alımı yavaşlıyormuş öyle dedi doktoru
sssonsuz Dasbaby canım suan bilmiyorum kızımın 3 ay kontrolündeydi böyle suan da zaten 6 gün geçti aradan
Bugrada Biz şuan 4,5 aylığız ama 3 aylıkken 7600 gramdı. 3750 doğmuştu oğlum sadece anne sütü ile besliyorum
Sunabay Leyla-atahan bebekler ucaylik olduklarında doğum kilolarinin iki katına ulasirlarmis buda iyi kilo aldığını. Gösterir kaç kilo dogmustu
Durukusunannesii Leyla-atahan genelde öyle ama günde 1 kez falan mama veryrm 90 cc mutlaka içiyo 1 günde
Prens0205 Leyla-atahan kilosu gayet iyi ilk 3 ay zaten ayda 1 kilo alması gerekiyor 3. Aydan sonra 400 gr 600 gr arasıydı sanırım azalıyor
Prenses_annesi22 Leyla-atahan siz düşük kilo görmemişsiniz benım kızım 36 hafta 2020kg dogdu suan 3 ay 24 günlük en son 3 aylık ıken 4314 kg du 10 gün gecmıstı ve kılo almamıstı süt mama seklınde gıdıyorm saglık ocagı 5 ay ek gıda baslayabılırjz dedı bu gelcek ayın basında kendı doktoruna goturcem asıdan sonra yarında saglık ocagında twkrar tartıya cıkıcak ıns almıştır cok sklyo cnm
Leyla-atahan Prenses_annesi22 canım benım sıkma canını bı ara bende hep tartıyordum eve tartı almıştım sonra bırakıverdım rabbım demekkı böyle olmadı gerekıyor dedım saglıklı olsunda napalım alır bakalım bende hep sütüm yaramıyor derdım kusuyor cunku sütüm de var süreklı meme istıyor anlam veremıyordum