Gamze_11 Leyla-atahan Normal yada değil demediler mi size? 3 ay 9 günlük oğlum 5800 falan çıktı 5600 diye yazdılar ama ben süt ve mama şeklinde gidiyorum çok sütüm olmadığı için yine de elimden geldiğince sürekli emziriyorum hemşire çok iyi dedi ama her bebeğin gelişimi de farklı şimdş
Dasbaby sssonsuz benimde 3 aylık 6 950 ydi 4.ayda nasılsın 7.760 cıktı az aldı cunku kilo alımı yavaşlıyormuş öyle dedi doktoru
Esraugur2310 Leyla-atahan Doğum kilosu aylık aldığı kilo falan bunlara bakılması gerek ona göre normal mi değil mi doktorunuz söyler zaten canım mesela benim kızım 2500 doğdu 3 ay kontrolünde 5540dı doktorumuz güzel demişti.
Yademveannesi Leyla-atahan Kaç kilo doğdu? Aylık aldığı kiloya bakın. 800-1000 civarı alıyorsa güzel. Ancak bi tık geride 3 ay ortalamasına göre.
Durukusunannesii Leyla-atahan genelde öyle ama günde 1 kez falan mama veryrm 90 cc mutlaka içiyo 1 günde
sssonsuz Dasbaby canım suan bilmiyorum kızımın 3 ay kontrolündeydi böyle suan da zaten 6 gün geçti aradan
Bugrada Biz şuan 4,5 aylığız ama 3 aylıkken 7600 gramdı. 3750 doğmuştu oğlum sadece anne sütü ile besliyorum
Sunabay Leyla-atahan bebekler ucaylik olduklarında doğum kilolarinin iki katına ulasirlarmis buda iyi kilo aldığını. Gösterir kaç kilo dogmustu