Dasbaby sssonsuz benimde 3 aylık 6 950 ydi 4.ayda nasılsın 7.760 cıktı az aldı cunku kilo alımı yavaşlıyormuş öyle dedi doktoru
Esraugur2310 Leyla-atahan Doğum kilosu aylık aldığı kilo falan bunlara bakılması gerek ona göre normal mi değil mi doktorunuz söyler zaten canım mesela benim kızım 2500 doğdu 3 ay kontrolünde 5540dı doktorumuz güzel demişti.
Yademveannesi Leyla-atahan Kaç kilo doğdu? Aylık aldığı kiloya bakın. 800-1000 civarı alıyorsa güzel. Ancak bi tık geride 3 ay ortalamasına göre.
Durukusunannesii Leyla-atahan genelde öyle ama günde 1 kez falan mama veryrm 90 cc mutlaka içiyo 1 günde
sssonsuz Dasbaby canım suan bilmiyorum kızımın 3 ay kontrolündeydi böyle suan da zaten 6 gün geçti aradan
Bugrada Biz şuan 4,5 aylığız ama 3 aylıkken 7600 gramdı. 3750 doğmuştu oğlum sadece anne sütü ile besliyorum
Sunabay Leyla-atahan bebekler ucaylik olduklarında doğum kilolarinin iki katına ulasirlarmis buda iyi kilo aldığını. Gösterir kaç kilo dogmustu
Prens0205 Leyla-atahan kilosu gayet iyi ilk 3 ay zaten ayda 1 kilo alması gerekiyor 3. Aydan sonra 400 gr 600 gr arasıydı sanırım azalıyor