Mom080 Zelisblt ahhaah tanesi elli tl ye geliyor galiba değil mi bize hep hediye geliyor tam bilmiyorum😁
Zelisblt Mom080 yok kız o kadr da değil, içine altın mı koyuyor mübarek, vla net bilmiyorum arada eşim getiryr 5 6 dilim fişine bakıyorum 40 TL fln yazıyor 🙄. Sana hediye olark getirende zengodur demk ki 🧐
Mom080 Zelisblt bize de hediye gelmezse hayattan o kadar parayı vermem yani😁 yalan yok cok pahalı o kadar gerekli değil bence
3children1mom Zelisblt 🤦🏻♀️ neden anlaşamadık biz şimdi… Küçükken ağaçtan yeşil şekille koparır içinin yaş cevizini yerdim ellerim simsiyah olurdu dudağıma değince acırdı o yeşil yeri ekşimsi bir tadı var sonra acıya dönüyor Yeşil yerini süreceğimizi anladım 😂😂
Zelisblt 3children1mom he canım yeşil yeri süreceksin ama dudağına değil, dişlerine. Sen yemeye çalışmışsın belli ki 😀😀
Zelisblt Mom080 aynn canım gereksiz yere pahalı, bu kadr pahalıyken durumu olmayan insan nasl alıpta yesin 🙄. Eşimde arada paraya kıyıp alır ama Bn alma derim ona vereceğin parayla bi tepsi trileçe al bana derim 😀😀
Mom622626 Zekimurendebizigorecekmi en etkili diş doktoruna beyazlattırmak, eskisi kadarda pahalı bir işlem değil artık.
3children1mom Mom622626 Bir kaç sene önce devlete gittim yapıyorlarmış şimdi yapmıyorlar 😒 Özelde ne kadar bilginiz varmı… Birde konuyla alakalı değil ama komşum implant yaptırdı tutturdu devlette yaptırdım die 🤦🏻♀️
elifhanimm Zekimurendebizigorecekmi hayır ama splat white plus diş macununu sürekli kullanmanı tavsiye ederim gerçekten çok fark ediyor bir iki kullanımda dahi. Trendyoldan alıyordum ama gratiste de varmış 10 tl çok uygun,inan bana denemeye değer:)
edanur06 Zekimurendebizigorecekmi Aktardan bitkisel diş macunu alıp deneyebilirsiniz sararma leke hic bisey birakmiyor😊
Zelisblt 3children1mom Şehitkamil ilçesi Göktürk mah, kalyon stadyumun hemn arkası. Biraz açık adres vermiş gibi oldum 🤭
Hemsireanne80 Zekimurendebizigorecekmi evdeki en basit şeylerle yapa bilirsin ben farkını çok gördüm bir tatlı kaşığı Türk kahvesi bir çay kaşığı karbonat limon 3-4 yemek kaşığı soda Diş macun hepsini bir kase de Karıştır dişlerini fırçala
Zekimurendebizigorecekmi Hemsireanne80 ya karbonat dişi çizmiyor mu ? Beyazlatıyor evet kabul de benim dişlerimi çok çizmişti 🤔
3children1mom Zelisblt Öyle oldu sanso konuk oğlu okulu var büyük parkin yanında bizde orda otuyorduk🙁