Mom080 Zelisblt teşekkür az kalır en iyisi ben sana 1 kg ceviz yollayayım anıların niyetine 😁 cok teşekkür ederim 😍
Zelisblt Mom080 hajjasff, Bn ceviz hiç sevmem ceviz yerine bana baklava gönder. Eh antepliyz alıştık baklavaya ama bolll fıstıklı olsun 😄😄😚
Mom080 Zelisblt ben de Antep baklavasına bayılırım ama sen bize yolla biz yurt dışındayiz canımız istiyor burdakiler yenilmiyor 😁
Zelisblt Mom080 Antep baklavasını fiyatı bi an gözümün önüne gelmiştir 😳, selm verdim borçlu çıktım Bn koşarak uzaklaşıyorum 😄😄😄
Mom080 Arc1993 rica ederim canım ben de yapıyordum baya baya kafaya takmıştım bu diş olayını çok araştırdım o yuzden😍😍
3children1mom Zelisblt Ben firik cevizi cok severim elim falan simsiyah olurdu dudağıma değince acitirdi dişi ilk duyuyorum 🤔
Mom080 Zelisblt ahhaah tanesi elli tl ye geliyor galiba değil mi bize hep hediye geliyor tam bilmiyorum😁
3children1mom Zelisblt Kiz olgunlaşmış cevizin ici işte beyaz hali yaş ceviz biz firik deriz yaş cevize😂😂
Zelisblt 3children1mom işte Bn ondan bahsetmiyorum, Bn cevizin yeşil kabuğundan bahsediyorum daha ağaçtaki hali
3children1mom Zelisblt 🤦🏻♀️ neden anlaşamadık biz şimdi… Küçükken ağaçtan yeşil şekille koparır içinin yaş cevizini yerdim ellerim simsiyah olurdu dudağıma değince acırdı o yeşil yeri ekşimsi bir tadı var sonra acıya dönüyor Yeşil yerini süreceğimizi anladım 😂😂
Zelisblt Mom080 yok kız o kadr da değil, içine altın mı koyuyor mübarek, vla net bilmiyorum arada eşim getiryr 5 6 dilim fişine bakıyorum 40 TL fln yazıyor 🙄. Sana hediye olark getirende zengodur demk ki 🧐
Mom080 Zelisblt bize de hediye gelmezse hayattan o kadar parayı vermem yani😁 yalan yok cok pahalı o kadar gerekli değil bence
Zelisblt 3children1mom he canım yeşil yeri süreceksin ama dudağına değil, dişlerine. Sen yemeye çalışmışsın belli ki 😀😀