89Kbr pilavustutavuk yani ben hep onu kullanıyorum;gerçekten bende fayda sağladı ilk kullanımda bile beyazlatıyor..
Mom080 Arc1993 karbonat dişten yiyor dişi resmen ufaliyor böyle diş uzmanı gibi oldum ama diş benim.kirmizi cizgim😁 söylemeden duramiyorm yanlış anlamayı😘
Zelisblt Mom080 işte daha yeşilken olgunlaşmamışken o yeşil kabuğun iç tarafını dişinize güzelce ovalicksınz, evt kıyafetlere fln yağışırsa çıkmaz ama dikkatli olursanız dişler inci gibi olcak. Eminim canım kendi deneyimlerime güvenerek tavsiye ediyorum 😚.
Mom080 Zelisblt anladım canım o zaman ben de yapayim😁 ama duduklarimiza sürerdik küçükken ruj niyetine ordan kalmış aklim da😁
Zelisblt Mom080 evt dudakları bir günlüğüne turuncuya boyick ruj niyetine, geriye muhteşem bir gülüş bırakıcm 😁
Zelisblt 3children1mom yok kız vla hiçbir yan etkisi yok, aksine artıı tarafları var. Dudaklarını 1 günlüğüne turuncuya boyick oda hiç sırıtmaz ruj gibi durur 👄. Denemeye pişman olur demedi deme😁
3children1mom Zelisblt Ben firik cevizi cok severim elim falan simsiyah olurdu dudağıma değince acitirdi dişi ilk duyuyorum 🤔
Mom080 Zelisblt teşekkür az kalır en iyisi ben sana 1 kg ceviz yollayayım anıların niyetine 😁 cok teşekkür ederim 😍
Zelisblt Mom080 hajjasff, Bn ceviz hiç sevmem ceviz yerine bana baklava gönder. Eh antepliyz alıştık baklavaya ama bolll fıstıklı olsun 😄😄😚
Mom080 Zelisblt ben de Antep baklavasına bayılırım ama sen bize yolla biz yurt dışındayiz canımız istiyor burdakiler yenilmiyor 😁
Zelisblt Mom080 Antep baklavasını fiyatı bi an gözümün önüne gelmiştir 😳, selm verdim borçlu çıktım Bn koşarak uzaklaşıyorum 😄😄😄
Mom080 Arc1993 rica ederim canım ben de yapıyordum baya baya kafaya takmıştım bu diş olayını çok araştırdım o yuzden😍😍