Zelisblt Zekimurendebizigorecekmi canım yakınında ceviz ağacı varsa git bak daha yeni oluşuyorsa al bi tane ceviz, yeşil kapuğunun iç tarafını dişlerine sür iyicene sür her yere, sonra ardından fırçala inci gibi dişlerin olacak 🤓
Zekimurendebizigorecekmi Zelisblt Ya keşke olsa .. şehrin göbeğindeyim heryer taş duvar 🤦🏼♀️ Ama aklıma yazdım ceviz bulduğum an hemen deneyeceğim
Mom080 Zelisblt ama daha olgunlaşmadigi için elde renk bırakıyor diste emin misiniz beyazlattigina bulaştığı yerde kolay kolay çıkmıyor 😑
Mom080 Arc1993 karbonat dişten yiyor dişi resmen ufaliyor böyle diş uzmanı gibi oldum ama diş benim.kirmizi cizgim😁 söylemeden duramiyorm yanlış anlamayı😘
Zelisblt Mom080 işte daha yeşilken olgunlaşmamışken o yeşil kabuğun iç tarafını dişinize güzelce ovalicksınz, evt kıyafetlere fln yağışırsa çıkmaz ama dikkatli olursanız dişler inci gibi olcak. Eminim canım kendi deneyimlerime güvenerek tavsiye ediyorum 😚.
89Kbr pilavustutavuk yani ben hep onu kullanıyorum;gerçekten bende fayda sağladı ilk kullanımda bile beyazlatıyor..
Mom080 Zelisblt anladım canım o zaman ben de yapayim😁 ama duduklarimiza sürerdik küçükken ruj niyetine ordan kalmış aklim da😁
Zelisblt Mom080 evt dudakları bir günlüğüne turuncuya boyick ruj niyetine, geriye muhteşem bir gülüş bırakıcm 😁
Zelisblt 3children1mom yok kız vla hiçbir yan etkisi yok, aksine artıı tarafları var. Dudaklarını 1 günlüğüne turuncuya boyick oda hiç sırıtmaz ruj gibi durur 👄. Denemeye pişman olur demedi deme😁
3children1mom Zelisblt Ben firik cevizi cok severim elim falan simsiyah olurdu dudağıma değince acitirdi dişi ilk duyuyorum 🤔