elifhanimm Zekimurendebizigorecekmi hayır ama splat white plus diş macununu sürekli kullanmanı tavsiye ederim gerçekten çok fark ediyor bir iki kullanımda dahi. Trendyoldan alıyordum ama gratiste de varmış 10 tl çok uygun,inan bana denemeye değer:)
3children1mom Mom622626 Bir kaç sene önce devlete gittim yapıyorlarmış şimdi yapmıyorlar 😒 Özelde ne kadar bilginiz varmı… Birde konuyla alakalı değil ama komşum implant yaptırdı tutturdu devlette yaptırdım die 🤦🏻♀️
edanur06 Zekimurendebizigorecekmi Aktardan bitkisel diş macunu alıp deneyebilirsiniz sararma leke hic bisey birakmiyor😊
Zelisblt 3children1mom Şehitkamil ilçesi Göktürk mah, kalyon stadyumun hemn arkası. Biraz açık adres vermiş gibi oldum 🤭
Hemsireanne80 Zekimurendebizigorecekmi evdeki en basit şeylerle yapa bilirsin ben farkını çok gördüm bir tatlı kaşığı Türk kahvesi bir çay kaşığı karbonat limon 3-4 yemek kaşığı soda Diş macun hepsini bir kase de Karıştır dişlerini fırçala
Zekimurendebizigorecekmi Hemsireanne80 ya karbonat dişi çizmiyor mu ? Beyazlatıyor evet kabul de benim dişlerimi çok çizmişti 🤔
3children1mom Zelisblt Öyle oldu sanso konuk oğlu okulu var büyük parkin yanında bizde orda otuyorduk🙁
89Kbr Kvrckanne ben macun kullanıyorum, jeli beğenmedim macun kadar iyi beyazlatmıyor gibi geldi bana.
89Kbr Kvrckanne ya Trendyol yerine ne bileyim marketten alsan ben çok güvenemiyorum onlara .. sahte çıkar ben de yalancı çıkarım yalan yere😂 migros ya da Carrefour gibi süpermarkette satılıyor yeşil olanı kullanıyorum.. hep standart onu aldığım için farklı ürünleri yani çeşitliliği ilk senden duydum (macun ve jel olarak 2’ye ayrılırdı da😂😂)
Kvrckanne 89Kbr marketten alayım o zaman ☺️ Çeşit dediğim renkleri falan var diye dedim. Teşekkür ederim inşallah işe yarar ☺️😇