Mkutismom Hifaninannesii kutlu ay , uğurlu ay ekstra İpek, ipekli kumaş ve Borneo adasının doğu bölgesinde bulunan bir sultanlık anlamlarınıda taşıyor
Hifaninannesii Mkutismom inşallah tüm hayati isminin anlamı gibi şanslı ve uğurlu gelir bebisinize ❤🤲
Hifaninannesii Hb123456 düşünmedim değil bende çok düşünüyorum 😂😂 hatta mustafa emir diye de düşündüm 😄
tubist Hifaninannesii arkadaşımın yegeninin adi Mustafa Kerem, hep iki ismiyle sesleniriz cok da severiz🤗🤗
Alpmerve Hifaninannesii işte bu çocukta ikincil bor kimlik oluşturuyorrmus Siz ayırmayın Kimseye de müsaade etmeyin
Hb123456 Hifaninannesii bir oglum daha olsaydı ömer halis koyardım şehidimizin ruhu şad olsun anmış oldum ❤️bu isimde güzelmiş rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı büyüsün vatana millete hayırlı evlat olsun
Alpmerve Hifaninannesii valla ben izin vermiyorum görüştüğüm kişiler belli onlar iki isminde kullanır Kreşe ilk gittiğinde ordada uyardım şimdiye kadar sıkıntı olmadi
Hifaninannesii Hb123456 sağolasın kuzum benim daha meydan da bir erkek evlat yok ne koysam diye düşünüyorum erkek olursa kız olursa diye😄
Deletedmom4440 Şu asafı bi salın😂 herkes kemal deyip kalp koymuş kadın kemal isminden nefret ediyor sjjsjsjs neyse kaçtım