Deletedmom78654 Hifaninannesii postu okuyunca aklıma arkadaşımın ikiz abileri geldi birinin aşı Muhammet diğerinin adını Mustafa koymuşlar annesi bağırdığında Muhammet Mustafa diye sonrasında “Sallahu Aleyhi Vesellem ‘ diyormuş çok hoşuma gitmişti 😊😊
Hifaninannesii Sarpars ben kemal isminin bizde anisi kotu oldugu icin koymak ıstemiyorum esimin ortaginin ismi dolandirdi esimi ondan koymak ıstemiyorum
Hifaninannesii Zalimsin valla bu devirde çocuklar her isimle dalga geçiyorlar kiz kardesimin ismi Sahra samanlikta samanligi saklayamadim sahra ne bileyim sahra çölü degisik sekilde askinda komik olmayan seylerle dalga geciyorlar 😂
Mkutismom Hifaninannesii kutlu ay , uğurlu ay ekstra İpek, ipekli kumaş ve Borneo adasının doğu bölgesinde bulunan bir sultanlık anlamlarınıda taşıyor
Hifaninannesii Mkutismom inşallah tüm hayati isminin anlamı gibi şanslı ve uğurlu gelir bebisinize ❤🤲
Hifaninannesii Hb123456 düşünmedim değil bende çok düşünüyorum 😂😂 hatta mustafa emir diye de düşündüm 😄
tubist Hifaninannesii arkadaşımın yegeninin adi Mustafa Kerem, hep iki ismiyle sesleniriz cok da severiz🤗🤗
Alpmerve Hifaninannesii işte bu çocukta ikincil bor kimlik oluşturuyorrmus Siz ayırmayın Kimseye de müsaade etmeyin
Hb123456 Hifaninannesii bir oglum daha olsaydı ömer halis koyardım şehidimizin ruhu şad olsun anmış oldum ❤️bu isimde güzelmiş rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı büyüsün vatana millete hayırlı evlat olsun