Zalimsin Hifaninannesii güzel ama sencer ile dalga geçerler anlamazlar bence şimdiki çocuklar çok acımasız oluyo ya ☹️
Hifaninannesii Zalimsin valla bu devirde çocuklar her isimle dalga geçiyorlar kiz kardesimin ismi Sahra samanlikta samanligi saklayamadim sahra ne bileyim sahra çölü degisik sekilde askinda komik olmayan seylerle dalga geciyorlar 😂
Deletedmom78654 Hifaninannesii postu okuyunca aklıma arkadaşımın ikiz abileri geldi birinin aşı Muhammet diğerinin adını Mustafa koymuşlar annesi bağırdığında Muhammet Mustafa diye sonrasında “Sallahu Aleyhi Vesellem ‘ diyormuş çok hoşuma gitmişti 😊😊
Hifaninannesii Sarpars ben kemal isminin bizde anisi kotu oldugu icin koymak ıstemiyorum esimin ortaginin ismi dolandirdi esimi ondan koymak ıstemiyorum
Mkutismom Hifaninannesii kutlu ay , uğurlu ay ekstra İpek, ipekli kumaş ve Borneo adasının doğu bölgesinde bulunan bir sultanlık anlamlarınıda taşıyor
Hifaninannesii Mkutismom inşallah tüm hayati isminin anlamı gibi şanslı ve uğurlu gelir bebisinize ❤🤲
Hifaninannesii Hb123456 düşünmedim değil bende çok düşünüyorum 😂😂 hatta mustafa emir diye de düşündüm 😄
tubist Hifaninannesii arkadaşımın yegeninin adi Mustafa Kerem, hep iki ismiyle sesleniriz cok da severiz🤗🤗
Alpmerve Hifaninannesii işte bu çocukta ikincil bor kimlik oluşturuyorrmus Siz ayırmayın Kimseye de müsaade etmeyin