Mysunshines17 Cappon Dene bunu isminde bir site her ay seçtikleri kisilere ücretsiz ürün gönderiyorlar
Mysunshines17 Pamukkzm Denebunu diye web sitesi var oraya üye oluyorsun canım aylık olarak hediye numune ürün gönderiyorlar
Mysunshines17 ebruska Yoo ücretsiz kargosu filan da ücretsiz sadece kullandıktan sonra yorum yapıyorsunuz ürünler hakkında
Mysunshines17 Reyhandefne Ben sürekli profil guncelliyorum 3 aydır üyeyim iki ay kuru çıktı bir tek geçen ay çıkmadı
hankardeslerr Mysunshines17 canım e postaya gelen bildirimde ne yazıyor? Denebunu Exclusive kutuları seni bekliyor diye bildirim gelmiş bana 19 ocakta ama bugün girdim e postaya öyle bildirim geldi.
Mysunshines17 hankardeslerr Ocak kutun seni bekliyor yazıyor canım zaten talep etmen geteken süre vs diye de detaylı bir yazı var mailde
3melekannesiii Mysunshines17 bende üyeyim üyeliğim aktif ama hiç cıkmadı yaa 4 5 ay olmustur size nasıl cıktı
Mysunshines17 3melekannesiii Ben fırsat buldukça siteye giriyorum yabi aktif kullanıyorum arada profil guncelliyorum exclusive kutuları vs inceliyorum derken aktif tutuyorum yani belki de o yüzden