Mysunshines17 Durukusunannesii İçinde lazım olan ürünler vardı sevindim en çok mak temizleyici ve WD 40 e [url=https://hizliresim.com/8RNQJd][img]
Mysunshines17 Nrgs Bence ayın ortasından sonra dağıtım yapılıyor ama mail ile bildirimi acarsaniz zaten size kutu cikarda görürsünüz kutu ciktiktaan sonra 4 saat vaktiniz oluyor onay vernek için yoksa kutu başka kullaniciya aktarılıyor
Nrgs Mysunshines17 4 saat mi çok azmış niye bilmiyorum ama ben 1-2gün süresi vardır diye düşünmüştüm😁çok teşekkür ederim bildirimleri açayım ben en iyisi😊
hankardeslerr Mysunshines17 canım e postaya gelen bildirimde ne yazıyor? Denebunu Exclusive kutuları seni bekliyor diye bildirim gelmiş bana 19 ocakta ama bugün girdim e postaya öyle bildirim geldi.
Mysunshines17 Nrgs Evet mail direkt zaten ekrana düşüyor bende geçtiğimiz kutuda mailine gelmiş bakmadigim icin kaçırmışım 😂
Mysunshines17 Pamukkzm Denebunu diye web sitesi var oraya üye oluyorsun canım aylık olarak hediye numune ürün gönderiyorlar
Reyhandefne Mysunshines17 uye olduğum ılk zamanlar bana cıkıyordu 2 yıl ara verdım hıc bakmazdım 3 aydır tekrar aktıflestırdım ama halen cıkmıyor çıkması için ne yapmalıyım ????
Mysunshines17 Reyhandefne Ben sürekli profil guncelliyorum 3 aydır üyeyim iki ay kuru çıktı bir tek geçen ay çıkmadı
Mysunshines17 Cappon Dene bunu isminde bir site her ay seçtikleri kisilere ücretsiz ürün gönderiyorlar