hankardeslerr Mysunshines17 canım e postaya gelen bildirimde ne yazıyor? Denebunu Exclusive kutuları seni bekliyor diye bildirim gelmiş bana 19 ocakta ama bugün girdim e postaya öyle bildirim geldi.
Mysunshines17 hankardeslerr Ocak kutun seni bekliyor yazıyor canım zaten talep etmen geteken süre vs diye de detaylı bir yazı var mailde
3melekannesiii Mysunshines17 bende üyeyim üyeliğim aktif ama hiç cıkmadı yaa 4 5 ay olmustur size nasıl cıktı
Mysunshines17 3melekannesiii Ben fırsat buldukça siteye giriyorum yabi aktif kullanıyorum arada profil guncelliyorum exclusive kutuları vs inceliyorum derken aktif tutuyorum yani belki de o yüzden
Elizabetyyy Mysunshines17 2 aydır üyeyim hiç bi şey çıkmadı yada zamanında ben yetişemedim onaylamayı
Mysunshines17 Elizabetyyy Maillerinizi kontrol ediyor musunuz ya da mail bildiriminiz acik mi acaba bende ilk ay yarım saat arayla kaçırdım onaylamayı🙈Sonradan açtım mail bildirimler
Mysunshines17 Bebek2020 Bir web sitesi oraya üye oluyorsunuz ay içinde seçtikleri kullanicilara ücretsiz ürün gidnerip yorum yazmalarını bekliyorlar
Other Momita ınstigram var mi var ise denebunublogerr takip et hikayede hangi urunu nasil kazancagini anlatiyor. Ama yeni uyelik acman lazim. Kutu oldugundan guncelleme yapamiyorsun profilde