Mysunshines17 Hanımlar Denebunu Ocak Kutusu dağıtıma başlamış bana ikinci kez çıktı ay çok da mutlu oldum ,sizlere neler çıktı
Eesay Mysunshines17 krem, deterjan, çamaşır mak. Temizleyici, duş jeli, şampuan, yağ ve pas sökücü çıktı bu ay
Mysunshines17 Other Ayy bu ay kutu güzelmiş bende ilk ay kaçırmışım onay vermeyi artık çıkmaz derken çıktı valla bakalım kısmet sizde çıkar inşallah
Mysunshines17 Milamoms Web sitesine girip direkt üyelik açıp profil dolduruyorsunuz çıkarsa zaten mail geliyor süre grcmeden talep ediyorsunuz
Other Mysunshines17 aralik kutusu cikmisti ama bakalim ocak kutusu da cikarmi. Hangi urunler var kutuda
Mysunshines17 Durukusunannesii İçinde lazım olan ürünler vardı sevindim en çok mak temizleyici ve WD 40 e [url=https://hizliresim.com/8RNQJd][img]
Nrgs Mysunshines17 bu kutuların belli bir vakti var mı biliyor musunuz yani her ayın şu günü tanımlanıyor diyebilir miyiz yoksa herkeste değişiyor mu?
Mysunshines17 Nrgs Bence ayın ortasından sonra dağıtım yapılıyor ama mail ile bildirimi acarsaniz zaten size kutu cikarda görürsünüz kutu ciktiktaan sonra 4 saat vaktiniz oluyor onay vernek için yoksa kutu başka kullaniciya aktarılıyor
Nrgs Mysunshines17 4 saat mi çok azmış niye bilmiyorum ama ben 1-2gün süresi vardır diye düşünmüştüm😁çok teşekkür ederim bildirimleri açayım ben en iyisi😊
hankardeslerr Mysunshines17 canım e postaya gelen bildirimde ne yazıyor? Denebunu Exclusive kutuları seni bekliyor diye bildirim gelmiş bana 19 ocakta ama bugün girdim e postaya öyle bildirim geldi.