Fitifiti Melek42 Neden imkansız olsun:) oğlumda 9 ayına kadar her ay ortalama 1 kg üstünde aldı. İlk 6 ay kilo alımı hızlı olur sonra yavaşlar. Ama illa 1 kg ve üstünü alacak diye bir durum yok. 500 gr yeterli olduğunu biliyorum.
Melek42 Fitifiti insallah. Normalde bu platformda kilo normal mi diye sorup kıyas yapmak istemiyorum ama doktor öyle deyince telaşa düştüm 😬
DeletedMom2893 Melek42 3.5 aylık bebeğin 6 kilo gayet iyi tabii doğum kilosu da önemli kaç kilo doğdu. Belki boyu uzamıştır bu ay.
biyolog-anne Ptesi günü doktora gittik bizde şu an 3 ay 5 günlüğüz 395 gram almışız. Diğer aylar gayet iyi almıştık aslında bu ay niye böyle oldu anlamadım. Ve ptesiden beri sütüm mü yetmiyo diye düşünüp duruyorum sürekli moralim bozuldu resmen.
biyolog-anne Melek42 şu an ne yapcağımı bilmiyorum diğer ay da böyle kilo alırsa mamaya başlarız dedi. Eşime çaktırmamaya çalışsam da kafamda deli sorular 🥺
Melek42 DeletedMom2893 3600 kg doğdu ama.bir ay yoğun bakımda yattı hiç kilo alamadı. Boyu en son 62 cmdi
biyolog-anne Melek42 hadi yaa sürekli emzirin ondan daha inat olun diyorlar benim o başıma gelmedi de inşallah en kısa sürede hem kilo alırlar hemde sizin ki memeye tekrardan döner🤲🏻