Fitifiti Melek42 Neden imkansız olsun:) oğlumda 9 ayına kadar her ay ortalama 1 kg üstünde aldı. İlk 6 ay kilo alımı hızlı olur sonra yavaşlar. Ama illa 1 kg ve üstünü alacak diye bir durum yok. 500 gr yeterli olduğunu biliyorum.
Melek42 DeletedMom2893 nasıl hesaplanıyor ben bilmiyorum 🙁 bir de bu ayda meme reddi olmamış miydi sizde sadece uykuya geçişlerde emzirebiliyorum. Doğduğunda bir ay hastanede kaldı yoğun bakımdan kilo almadan çıktı. Ne yapabilirim kilo alması için 🙁
Melek42 Fitifiti insallah. Normalde bu platformda kilo normal mi diye sorup kıyas yapmak istemiyorum ama doktor öyle deyince telaşa düştüm 😬
DeletedMom2893 Melek42 3.5 aylık bebeğin 6 kilo gayet iyi tabii doğum kilosu da önemli kaç kilo doğdu. Belki boyu uzamıştır bu ay.
biyolog-anne Ptesi günü doktora gittik bizde şu an 3 ay 5 günlüğüz 395 gram almışız. Diğer aylar gayet iyi almıştık aslında bu ay niye böyle oldu anlamadım. Ve ptesiden beri sütüm mü yetmiyo diye düşünüp duruyorum sürekli moralim bozuldu resmen.
biyolog-anne Melek42 şu an ne yapcağımı bilmiyorum diğer ay da böyle kilo alırsa mamaya başlarız dedi. Eşime çaktırmamaya çalışsam da kafamda deli sorular 🥺