Ertugrulhan Oncelikle cok gecmis olsun, ben nobet gecirmedim ama gecirmisten beter agrilar yasadim. Ben de spinal anesteziyle dogum yaptim ilk 2gun iyiydim ama 3.gunden itibaren oyle bir izdirap basladi ki.. İnanilmaz bir sirt agrisi nefes bile aldirmayan ve kafam patlayacak gibi basincli bir bas agrisi yasadim. Ben de acillik oldum ve arastirdim ben neden olabilecegini. Biraz anestezi uzmaniyla alakali bir durum aslinda. Spinal direkt omurilige enjekte edilen bir sey oldugu icin bazen orada bos kaybina neden oluyor. Yani omurilik sivisinda kacak meydana geliyor bura ciddi agri yapiyor. Benim anestezi uzmanim sagolsun 4.ignede sokabildigi icin sonumu oyle hazirlamisti. 10gune toparladim ben. Sadece bi sure egilmemeye ve ikinmamaya calistim doktor o sekilde dikkat et demisti. 2 tane baska anestezi uzmani bulup onlarla bizzat konustum. Demek ki sizi baska turlu etkilemis ama etkisi tamamen gectikten sonra ben bir daha yasayacaginizi dusunmuyorum o yuzden endise etmeyin. Tekrar cok gecmis olsun