Ertugrulhan canım bende 1 senelik evliyim. Nişanlılık döneminde bende aniden nöbet geçirdim. Nasıl olduğunu nasıl düştüğümü hala bilmiyorum. Nöroloji doktoruna gittim. Tahlil egg falan hep temiz cıktı. Ama nöbet geçirmişsin dedi. Ilaç tedavisi vermişti 1 yıllık. Hamileyken de kullandım. Şuan hala ilaç kullanıyorum. Ilaci 2 gün almayim düşüp kalıyorum bir yerde. Hamileyken sokakta düştüm hatta. Yüzüm kan içinde kan içinde kalmıştı. Burnum çatladı. O yüzden çok zor bir hastalık. Genelde stresten falan oluyor yada küçükken ateşli bir hastalık gecirdiyseniz bir anda patlak veriyor. Acilen bir nöroloji doktoruna gidin. Ilaç tedavisine başlayın. Zaten ilaçlar için senelik rapor yaziyorlar. Cok şükür ilacı içtiğim zaman birşey yok. Ama icmedigim zaman bayılıyorum nerde ne zaman bilmiyorum iste. Korkma hamile iken bile kullandım ben ilaç. Hatta günde 1000 mg alıyordum düşün. Emziriyorum hala kullanıyorum. Zarar vermiyor öyle. Birde bebeğin var. Allah korusun bir yerde düşer kalirsin. Kafanı falan carparsin. Çünkü nöbetin ne zaman geleceği belli değil. Doğumla alakası var mı bilmiyorum ama bir defa gecirdiysen hatta iki defa gecirdiysen eminim devamı geliyor kuzum maalesef . Tekrar olursa nöroloji doktoruna randevu al ilaç tedavisine başlamam lazım. Bende epilepsi hastası değilim ama epilepsi ilacı kullanıyorum çünkü nöbeti tek bu ilaçlar durduruyor Gecmis olsun inşallah 🌸🤲