Arkadaşlar merhaba, size yaşadığım kötü bir şeyi anlatıp aranızda bu durumu yaşayan var mı onu öğrenmek istiyorum. Öncelikle 9 kasımda spinal anesteziyle doğum yaptım doğum sonrası geçmeyen bir baş ağrısı ama kafamı kaldıramıyorum baş ağrısıyla beraber yüksek tansiyon başladı. Gece sabaha kadar acillerdeyiz inanılmazdır ki serum bitikten 10 dk sonra ağrı yine başlıyor derken kimse bişey anlamadı. 13 kasımda doktordan eve geldim ama okadar kötüyüm ki 4 gündür uyku yok iştah yok ruh gibi ayakta geziyorum. Koltukta uzanayım dedim sonrası yok nöbet geçirmişim epilepsi nöbetiyle aynı tarzda bir nöbet dilim dişlerimin arasında kalmış, kasılmışım falan ambulansla hastaneye kaldırılmışım iki defa da orda aynı nöbetleri geçirmişim derken 4 gün hastanede yattım fakat hiçbir şey bulamadılar. Bütün tahliller temiz epilepsi hastası değilim ama nöbet geçirdim. Aranızda hiç doğum sonrası böyle bir durum yaşayan varmı? İnanın korkuyorum bir daha olur mu diye evde yalnız kalamıyorum. Anksiyete bozukluğum var zaten birde bu üstüne geldi. Korkularım arttı, çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.