sonsuz17 Simiyy evt ikiye böleyim tarifte 10 dk fırınlıyorum o mu sert yapıyor acaba fırınlamazsam çiğ kalmasın kız
Asell2608 sonsuz17 evet bende nefis yemek tariflerinin kini yapıyorm kaç kere yaptım hamurum yumuşacık oluyor pamuk gibi başka pizza hamuru tarifleride yaptım daha önce hiç biri onunki kadar yumuşak olmuyor yanlış hatırlamıyorsam 5 bardak un 2 bardak su 1 paket instat maya 4 yemek kaşığı zeytin yağı 1 buçuk yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker
sonsuz17 Asell2608 evt ama anlamadım sanki sorun 10 dk önceden fırınlıyoruz ya o şekil kuruyor öyle yapmasam da pişer mi çiğ kalmasın
sonsuz17 nisaballinannesi teşekkürler güzel tarif denerim ama hamuru ben önceden 10 dk fırınlıyordum ondan mı sert oluyor acaba direk verince çiğ kalmaz de mi
Asell2608 sonsuz17 yo pişiyo ben direk herşeyi tepsiye dizip fırına veriyorum çabucak pişiyo hamurda malzemelerde defalarca yaptım güvenebilrisin önceden fırınlamana gerek yok
Asell2608 sonsuz17 valla öyle güzel pişiyo ki eşim dışarda ki pizzalardan bile güzel senin yaptığın pizza diyo
Pirayee sonsuz17 you tubeden tarifini almıştım mükemmel bir hamur olmuştu arifti galiba adı hatrlmiyorum şimdi
sonsuz17 Pirayee bi bakayım bulursam sorum şu 10 dk fırınlıyorum ondan mı sert acaba öyle yapmasam da pişer mi 🤷♀️
Deletedmom8 sonsuz17 evet canım mesela lahmacunun da kenarları sert oluyor çünkü hamur ince O yüzden sen kalın yap
sonsuz17 Deletedmom8 tm peki 10 dk fırınlıyorum ondan mı sert oluyor acaba direk verince çiğ kalmaz de mi
SeverusSnape sonsuz17 rica ederim, denerseniz bana da yazın lütfen nasıl bulduğunuzu. Biz müptelası olduk, dışardan pizza yemiyoruz. Hem yapması çok kolay hem de muhteşem lezzetli :) Şimdiden afiyet olsun❤️
sonsuz17 Zalimsin ben de öyle ama önceden 10 dk fırınlıyordum ondan mı sert oluyor acaba direk verince çiğ kalmaz de mi
TalentedMom sonsuz17 benim nefis yemek tariflerinde tava pizza tarifim var çok güzel oluyor hem çok lezzetli gem de sert olmuyor dene mutlaka serpilen tatlar yazıp ulaşabilirsin
Patusko sonsuz17 ben bu tarifi yapıyorum hamuru un su bir çay kaşıgı şeker bir yemek kaşıgı tuz maya 3yemek kaşıgı sıvı yağ hamuru kulak memesinden biraz daha sıvı olsun kabarınca unla tekrar toparlarsın bir dene istersen