Icot Clover ben uzanır uzanmaz kızım geliyor kafama oturuyor 😅 kış gelince bana bir üşengeçlik geliyor hayattan soğuyorum resmen çünkü çok üşüyorum. Yoksa mekik , evde bazı egzersizler iyi olur. Kızım da müsade ettikçe tabi. Kilo gören yok diyor iyi duruyorsun diyor da işte bence iyi değil ve göbek kötü duruyor ben rahatsız oluyorum alışık değilim ☹️
Icot Bsrmrt var o yulaf ezmesinden önde de denemiştim 😊 güzel evet. Aynen öyle akşam çok aç oluyorum.
Zuhalnehir Icot makarnayla bile pilav yiyen ben artık günde bir dilim tam buğday ekmek yiyorum o da kahvaltıda. Bende işe onunla başladım sonra tatlıyı kestim. Her sabah bir litrelik şişemi doldurup gözümün önüne koyuyorum artık öyle bişey olduki beş dkda bir su içiyorum bittikçe dolduruyorum 3 lirteye tamamlıyorum☺️
Icot Zuhalnehir ayy darısı bana inşallah. Ne güzel 5 dk da bir su ve 1 dilim ekmek. Aynen makarnayı bile ekmekle yerim ne olacak bu halim dedim ve yaz gelmeden başlamak istiyorum cesaret alayım hangi ekmeyi nasıl yesem diye fikir edineyim dedim bayağı cesaretlendim herkese teşekkür ediyorum 💕☺️
renkliruya Ekmeği bende kesemiyprum.. Ama su içmek gerçekten farkettiriyor.. Saat başı bir bardak içerseniz günde 3 litre oluyor.. Ben geç kalkıyorum.. Saat sekizden hesaplıyorum.. Mesela 8 den 10 a kadar 3 şu bardağı içmem gerekiyor.. Tamamlayıncaya kadar 2 bardak içiyorum saat başı.. Sonra saat başı 1 bardak olarak devam ediyorum.. Bide ekmeği kessem süper olacak.. 😀
Icot renkliruya ben inanmaya çalışıyorum da inanamıyorum pek ekmek konusunda kendime 😊 haftasonunu belirledim kendime eşim de evde iken destek olur yoksa ben bugün de geçsin de diye diye yine yapamam kesin 🙂 ekmeği deneyeceğim bakalım. Suya gelince içim almıyor zor olacak ama onu da yapacağım inşallah. Yemekte çok fazla içiyorum suyu ilk lokmamı alır bir bardağımı içerim sonra 2-3 lokmada bir içerim yani en az 4 bardak içmiş olurum. Ayrıca da içebilirsem daha iyi olacak inşallah.
Miraymeyra Icot Bir ben varım zannediyordum 🤦🏻♀️ Ben iki çocuk emziriyorum ve onun arkasına sığınaraktan çok yiyorum şuan. Ama bıraktığım zamanlarda oldu. Sadece kahvaltıda üç dört dilim yiyip günün geri kalanında hiç ekmek yemiyordum. Kahvaltı hariç diğer öğünleri ekmeksiz geçirebiliyordum yani :) Ekmeğin yanında Abur cubur da bırakılırsa çok hızlı kilo veriliyor :) Tabi şuan avantajımız da var sık sık emziricez ve bol tarçınlı su içicez 🌼
Icot Miraymeyra tarçın hiç sevmem ama bir ara çubuk tarçın ve limon suyu içiyordum tabi birkaç gün 😅 ben de emziriyorum kızım 14 aylık oldu. Emmeyi bırakır da ben de bu hızla devam edersem iyice kilo alırım diye korkuyorum bu yüzden de alışmaya başlamam lazım ekmeksizliğe 😊
Alyask Icot Inan bende aynı senın gıbıydım market ekmegı de degıl ha halk ekmek olacak patateslı olandan acayıp yerdım baktım olmuyo bırden kestım (en çok eşime yaradı bıkmıştı bayı ekmegı sırasından)🤣sımdı lıght ekmek yada tam buğday ve 2 dılım sabah 2 dılım akşam yemegınde fazla yıyemıyorum ve günde 2 lt su ıcıyorum 4 kg verdım ekmek acayıp kılo yapıyo ve acıktırıyor sen de başarabılırsın 💪🏻
Icot Alyask ekmeği keserek mi verdin 4 kiloyu ? Su ve ekmeği kesmek dışında bir şey yaptın mı ? 50 li li kilolara düşmeyi çok istiyorum artık ve bayağı cesaretlendim heveslendim sonucu düşününce 😇 inşallah haftasonu başlayacağım ve başaracağım 🤗
Nehirce Icot ekmek yerine yemek esnasında su için ve masaya ekmek koymayın. Ben 5 senedir falan hiç ekmek yemem, he arada kahvaltıda kızarmış ekmek ya da pikniklerdeki ekmek arası sucuğu saymazsak. Bi süre sonra inanın ekmeksiz doyılduğunu göreceksiniz. Hem insan alışıyot benim sayemde eşimde alıştı eve 1 tane ekmek alıyoruz 3 güne bitmiyor. Ekmek yemediğimiz için porsiyonlarınızı asla büyütmeyin. Masadan biraz aç kalkın. Açlık hissinizi sıvılarla kapatın.
Icot Nehirce ekmek yemeyince porsiyonu büyütmekten korkuyorum ben de tam olarak ☹️ Her gün eve 3 ekmek giriyor akşam yemeği ve Benin kahvaltım için. Eşime de küçük bir ekmek arası yapıyorum sabah işte yemesi için. Ekmeksiz çok zorlanacağım bu kadar ekmek tüketmeye ama yapacağım inşallah.
Nehirce Kedicik peynir, yumurta, zeytin, domates, salatalık, havuç, mevsim meyvesi yiyorum hatta bazen bu saydıklarımın hepsini bile yiyemiyorum.
Alyask Icot ekmegı kestım 2 lt su herseyden yedım ama az yedım dıyet tarzı seylere fazla yapamıyorum emzırdıgım ıcın ama tatlı yemıyorum burdan bı kaç arkadaşla whatsap grubu kurduk happy kıds fit kızlar💪🏻Orada da çok motive oluyoruz haftalık kg tablomuz var