Aycanada Icot ekmeksiz hic yasayamam saniyodum cnm oglum 13 yasinda dogum yaptiktan sonra hemen kilo vermistim cunku o zaman 18 yasindaydim😊suan kizim 4,5 aylik ve ben 55 le hamile kaldim 83le dogum yaptim 4 ayda 60 kiloya dustum 10 kilo daha vermek istiyorum ekmege asiri duskundum yemekten cok ekmek yerdim bi sabah uyandim ve asla ekmegi agzima surmucem dedim ve sekeri tamamen cikarttim hayatimdan hersey yedim ama ekmek hic yemedim o kadar farkediyor ki eve ekmek almiyorum o kadar yani🤣inan sadece yemek ve yaninda salata yiyerekte doyuyor insan aciktigini hissedince bi kase yogurt icine pulbiber koy elma ye bi sekilde gecistir bi kac gun sonra alisiyorsun zaten bidaha ekmek aramiyorsun inanirsan yapamayacagin hicbisey yok😉
Icot Aycanada tebrik ederim ilham verdiniz 💕😊 ama ben inanamıyorum 😟 inanmam lazım önce tabi. Ne ekmekmiş ya mübarek şeyden vaz geçmek çok zor ☹️
Bsrmrt Kedicik mesela bir gün yulaf lapası yapıyorum sütle tatlandırıyorum onu bir çay kaşığı bal döküyorum yarım muz kesiyorum bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi koyuyorum. Bir günde bol domates salatalık bir yumurta peynir zeytin. Yanında bir dilim halk ekmeğinin tam buğday ekmeği hem diğer ekmeklere göre daha büyük hem doyurucu hemde katkı maddesi daha az tavsiye ederim.
Nehirce Kedicik peynir, yumurta, zeytin, domates, salatalık, havuç, mevsim meyvesi yiyorum hatta bazen bu saydıklarımın hepsini bile yiyemiyorum.
Aycanada Icot aynen cnm once inanman lazim yapabilirsin emin ol ben yapiyosam sende yaparsin bide firsat buldukca mekik cekmeye calis bak farki gozlerinle gor😉
Bsrmrt Icot e çok acıkman normal ozaman iki öğünle. Akşamda yardırıyosundur normal olarak 😁. Yulafı tavsiye ederim gerçekten pratik doyurucu eti lifalif yulaf ezmesi çok güzel. Akşamlarıda ekmek yerine büyük bi kase çorba yada bol salata tüketebilirsin hani maksat çok yiyip az kalori verecek şeyler doymuyorum diyorsun ya.
Icot Bsrmrt var o yulaf ezmesinden önde de denemiştim 😊 güzel evet. Aynen öyle akşam çok aç oluyorum.
Kedicik Bsrmrt teşekkür ederim yulaf lapasını bende denedim ama yiyemedim 🙁sizinki gibi yapayım bi dahakine
atlasbebek Icot Ah ahh bacımm sabah kahvaltıda 1,5 somun ekmek yiyorum kosacası ekmegi ekmekle yiyorum nasl kilo vercemmm nasl vercezz ☹️
Icot atlasbebek ben de 1 tane yiyorum sabahları ☹️ Akşam da 1 e yakın. Burada yazan arkadaşlarım sağolsunlar cesaret ve inanç verdiler bana. Bakalım başarabilecek miyim.
Clover Icot aslinda kgnuz cok yok. Bence spor yapmayi deneyib. Leslie sensone diye youtubetan ararin evde 15 dk yuruyus wgzersizleri var. ben bazen mekik fln cekiyorum bizim kiz cok egleniyor ben mekik cekerken. Evde dans edebilirsiniz
Icot Clover ben uzanır uzanmaz kızım geliyor kafama oturuyor 😅 kış gelince bana bir üşengeçlik geliyor hayattan soğuyorum resmen çünkü çok üşüyorum. Yoksa mekik , evde bazı egzersizler iyi olur. Kızım da müsade ettikçe tabi. Kilo gören yok diyor iyi duruyorsun diyor da işte bence iyi değil ve göbek kötü duruyor ben rahatsız oluyorum alışık değilim ☹️
Zuhalnehir Icot makarnayla bile pilav yiyen ben artık günde bir dilim tam buğday ekmek yiyorum o da kahvaltıda. Bende işe onunla başladım sonra tatlıyı kestim. Her sabah bir litrelik şişemi doldurup gözümün önüne koyuyorum artık öyle bişey olduki beş dkda bir su içiyorum bittikçe dolduruyorum 3 lirteye tamamlıyorum☺️
Icot Zuhalnehir ayy darısı bana inşallah. Ne güzel 5 dk da bir su ve 1 dilim ekmek. Aynen makarnayı bile ekmekle yerim ne olacak bu halim dedim ve yaz gelmeden başlamak istiyorum cesaret alayım hangi ekmeyi nasıl yesem diye fikir edineyim dedim bayağı cesaretlendim herkese teşekkür ediyorum 💕☺️
renkliruya Ekmeği bende kesemiyprum.. Ama su içmek gerçekten farkettiriyor.. Saat başı bir bardak içerseniz günde 3 litre oluyor.. Ben geç kalkıyorum.. Saat sekizden hesaplıyorum.. Mesela 8 den 10 a kadar 3 şu bardağı içmem gerekiyor.. Tamamlayıncaya kadar 2 bardak içiyorum saat başı.. Sonra saat başı 1 bardak olarak devam ediyorum.. Bide ekmeği kessem süper olacak.. 😀
Icot renkliruya ben inanmaya çalışıyorum da inanamıyorum pek ekmek konusunda kendime 😊 haftasonunu belirledim kendime eşim de evde iken destek olur yoksa ben bugün de geçsin de diye diye yine yapamam kesin 🙂 ekmeği deneyeceğim bakalım. Suya gelince içim almıyor zor olacak ama onu da yapacağım inşallah. Yemekte çok fazla içiyorum suyu ilk lokmamı alır bir bardağımı içerim sonra 2-3 lokmada bir içerim yani en az 4 bardak içmiş olurum. Ayrıca da içebilirsem daha iyi olacak inşallah.