Mom10 Bireylulmeselesi02 Tek kelime ile Amasra(Bartın) mükemmel bir ilçe bayıldım ve birdahaki tayin dönemi yazmayı düşünüyoruz.🌺
Zeynepalya_ve_annesi Bireylulmeselesi02 gezmek mi evin odalarını karışlıyoruz nereye gidilebilir ki 1 senedir evlerdeyiz malum pandemi
Bireylulmeselesi02 Zeynepalya_ve_annesi bunlar pamdeminden önce gezilen yerler çünkü dediğin gibi pandeminden bir yere gidilmiyor 😭😭
Deletedmom4440 atropabelladonna Mardinliyim dışardan gelenler gitmek istemiyor hatta öğretmenler tainini isteyip pişman oluyorlar 😂
Bireylulmeselesi02 atropabelladonna kapadokya bayadır aklımda ama virüsten ötürü gitme şansımız olmadı 😭 maşallah size birçok yeri gezmişsiniz🤗 mardinin yeri bende ayrıdır orası benim memleketim 🤗🤗
atropabelladonna Bireylulmeselesi02 ay ne güzel bir memleketınız var 😊gezdik cok sukur insallah virüs ortadan kalkarsa gezmeye devam edebiliriz 😊
Zeynephatice Bireylulmeselesi02 hayır gezmedim bekarken hep çalıştım evlendim çocuk oldu hemen inşallah bir gün nasip olur İstanbul merak ettiğim yerlerden biri
bir_pasa_annesi Bireylulmeselesi02 aynen cnm valla elbet bizde gezeriz inşallah ya😂yoksa da oflu hocada ki gibi vasiyet ederiz ölmeden önce gezilecek yerler diye😜😜😜
Bireylulmeselesi02 Mom022 orayı giç duymadım abantta gittim yedigöllere gittim gölçüğe de gittim ama orayı bilemedim🤔