Bireylulmeselesi02 minnostospik bende çok hayran kalmıştım bi de yakın zamanda bolu gölçüğe gittim orası da çok güzel 🤗🤗
KardelenYB Bireylulmeselesi02 çok yer gezdim Konya Kayseri Antep Isparta Antalya Urfa Birecik Mersin Kıbrıs Trabzon Rize Batum Manisa Denizli vardır daha ama en çok İstanbul oraya gitmeyi rahat rahat gezmeyi çok istiyorum daha nasip olmadı 🥰🌸
Bireylulmeselesi02 KardelenYB çok güzel yer ben önceden istanbulda yaşıyordum küçüklüğüm orda geçti benim ailem orda galata kulesi kız kulesi vs çok güzel yerler var gezmenisi tavsiye ederim🤗
Dmt-01 Bireylulmeselesi02 pamukkale bence görülmesi gereken biyer ben ilk gittiğimde burası mıymış yani dedim bide girişte 60₺ para vererek giriliyodu aman boşverin hiçbişeyi yok boşa yorulmayalım filan demiştim ama sonra gezince iyi ki gelmişiz demiştim çok begenmiştim sonra urfa balıklıgöl bence muhteşem bi manzarası var o kaleye çıkıp ordan resim çekilmek isterdim ama pandemiden dolayı malesef çıkamadık birçok yer gezdim aslında ama şimdi aklıma gelmiyo ama bu balıklıgölü yakın zamanda gezdiğim için aklımda
Zeynephatice Bireylulmeselesi02 hayır gezmedim bekarken hep çalıştım evlendim çocuk oldu hemen inşallah bir gün nasip olur İstanbul merak ettiğim yerlerden biri
vilnius Bireylulmeselesi02 bolu ya gittim ama Gölcük’ü bilmiyorum cnm . Tabiki kısmetse oraya da yolumuz düşer inş bir gün 🥰
Bireylulmeselesi02 vilnius gerçekten gölcük daha güzel abanta da gittim yedigöllere de gittim ama en güzeli gölcüktü🤗
atropabelladonna Bireylulmeselesi02 Safranbolu Amasra Nevşehir Eskişehir Tekirdağ istanbul kayseri Amasya Isparta Konya ordu samsun Giresun Canakkale Trabzon Afyon Kocaeli Sakarya bursa Diyarbakır Mardin Zonguldak Urfa Hatay Ankara Erzurum Bolu gittiğim gezdiğim yerler. En begendım yerler Nevşehir (3 kere gittim. Bence herkesin görmesi gereken bir yer) Mardin Urfa Amasra Bursa ve Çanakkale
Deletedmom4440 atropabelladonna Mardinliyim dışardan gelenler gitmek istemiyor hatta öğretmenler tainini isteyip pişman oluyorlar 😂
Bireylulmeselesi02 atropabelladonna kapadokya bayadır aklımda ama virüsten ötürü gitme şansımız olmadı 😭 maşallah size birçok yeri gezmişsiniz🤗 mardinin yeri bende ayrıdır orası benim memleketim 🤗🤗
Zasya Cansu0825 İstanbul, Muğla Fethiye-12 adalar ölü deniz, Dalyan, Mersin, Antalya, Safranbolu, Antep bunlar tatil ve gezi amaçlı gittiğimiz yerler 💕 her yer çok güzel Türkiyemde
Mom10 Bireylulmeselesi02 Tek kelime ile Amasra(Bartın) mükemmel bir ilçe bayıldım ve birdahaki tayin dönemi yazmayı düşünüyoruz.🌺
Zeynepalya_ve_annesi Bireylulmeselesi02 gezmek mi evin odalarını karışlıyoruz nereye gidilebilir ki 1 senedir evlerdeyiz malum pandemi
Bireylulmeselesi02 Zeynepalya_ve_annesi bunlar pamdeminden önce gezilen yerler çünkü dediğin gibi pandeminden bir yere gidilmiyor 😭😭
atropabelladonna Bireylulmeselesi02 ay ne güzel bir memleketınız var 😊gezdik cok sukur insallah virüs ortadan kalkarsa gezmeye devam edebiliriz 😊