vilnius Bireylulmeselesi02 bolu ya gittim ama Gölcük’ü bilmiyorum cnm . Tabiki kısmetse oraya da yolumuz düşer inş bir gün 🥰
Bireylulmeselesi02 vilnius gerçekten gölcük daha güzel abanta da gittim yedigöllere de gittim ama en güzeli gölcüktü🤗
atropabelladonna Bireylulmeselesi02 Safranbolu Amasra Nevşehir Eskişehir Tekirdağ istanbul kayseri Amasya Isparta Konya ordu samsun Giresun Canakkale Trabzon Afyon Kocaeli Sakarya bursa Diyarbakır Mardin Zonguldak Urfa Hatay Ankara Erzurum Bolu gittiğim gezdiğim yerler. En begendım yerler Nevşehir (3 kere gittim. Bence herkesin görmesi gereken bir yer) Mardin Urfa Amasra Bursa ve Çanakkale
Deletedmom4440 atropabelladonna Mardinliyim dışardan gelenler gitmek istemiyor hatta öğretmenler tainini isteyip pişman oluyorlar 😂
Bireylulmeselesi02 atropabelladonna kapadokya bayadır aklımda ama virüsten ötürü gitme şansımız olmadı 😭 maşallah size birçok yeri gezmişsiniz🤗 mardinin yeri bende ayrıdır orası benim memleketim 🤗🤗
Zasya Cansu0825 İstanbul, Muğla Fethiye-12 adalar ölü deniz, Dalyan, Mersin, Antalya, Safranbolu, Antep bunlar tatil ve gezi amaçlı gittiğimiz yerler 💕 her yer çok güzel Türkiyemde
Mom10 Bireylulmeselesi02 Tek kelime ile Amasra(Bartın) mükemmel bir ilçe bayıldım ve birdahaki tayin dönemi yazmayı düşünüyoruz.🌺
Zeynepalya_ve_annesi Bireylulmeselesi02 gezmek mi evin odalarını karışlıyoruz nereye gidilebilir ki 1 senedir evlerdeyiz malum pandemi
Bireylulmeselesi02 Zeynepalya_ve_annesi bunlar pamdeminden önce gezilen yerler çünkü dediğin gibi pandeminden bir yere gidilmiyor 😭😭
atropabelladonna Bireylulmeselesi02 ay ne güzel bir memleketınız var 😊gezdik cok sukur insallah virüs ortadan kalkarsa gezmeye devam edebiliriz 😊
Zeynephatice Bireylulmeselesi02 hayır gezmedim bekarken hep çalıştım evlendim çocuk oldu hemen inşallah bir gün nasip olur İstanbul merak ettiğim yerlerden biri
bir_pasa_annesi Bireylulmeselesi02 aynen cnm valla elbet bizde gezeriz inşallah ya😂yoksa da oflu hocada ki gibi vasiyet ederiz ölmeden önce gezilecek yerler diye😜😜😜