Pamuk_seker Bireylulmeselesi02 aynen bitsin artik ya aksam haberlerini izlemek bile istemiyorum cocugum disaridaki aktivitelerden mahrum kaldi evde yapmaya çalışıyor olabildigince insanlar işsiz ailesi ölüyor ne olucak cok üzgünüm bu konuda
Batimoms Bireylulmeselesi02 aydın izmir muğla denizli canakkale antalya rize trabzon kastamonu bayburt artvin erzurum van ağrı kayseri sivas erzincan giresun tokat yozgat eskişehir konya afyon …. almanya hollanda 1 muğla 2 çanakkale -rize 3 izmir
Batimoms Bireylulmeselesi02 hemen hemen çoğu görev icabı. Yoksa kim gider bu kadar şehre. Gidene helal olsun.
Bireylulmeselesi02 Batimoms ben gittm allah nasip ederse daha gidecem siz ne görev yapıyorsunuz acaba🤔
Purelove46 Bireylulmeselesi02 bende Balıkesir Gönen, Çanakkale yi merak ediyorum keşke atansam oralara..
Melikederinakinnn askanne10 15 bine mal oldu toplamda gectigimiz kasim ayinda 7 gece 8 gundu jollyturdan bakabilirsiniz suan varmi tabi bilmiyorumda fiyatlar vs hersey ordaydi bizim turumuzda Napoli Roma İtalya Venedik Milano Bolonya Portofino Orvieto Vatikan vardi otellerde sadecce sabh kahvltisi vardi diger heersey size ait oluyor vs oglen aksam yemekleri ekstra turlar vs
askanne10 Melikederinakinnn bendeki şans gitme şansım vardı ama corana dünyaya yayıldı italyay gidemedim ama salda gölü eskiden gördüm güzeldi şimdi bilmiyorum
Umut20 Bireylulmeselesi02 mersin sivas adana konya denizli antalya hatay izmir marmaris datça bodrum fethiye.Yemek yemek için hatay gezmek ve huzur için marmaris derim.🤣☺
Umut20 Bireylulmeselesi02 Ewet herkes ayni seyi diyor zaten.Sanırım ben marmarise duygusal anlamlar yükledigim icin de seviyorum🤣
Kahramanne Antalyalıyım zaten , her ilçesini gezdim . İzmir Muğla Adana Osmaniye İstanbul ankara Afyon ‘a gittim İsviçre’deyim zaten biliyorsunuz bir ayağımda full İtalyada ama gelin görün ne İtalya ne isviçre Türkiye’nin ucu etmez 😇