atropabelladonna Bireylulmeselesi02 biz cift yumurta ıkızıyız ikizim erkek.üniversite okurken ayrıldık ilk ben ankara ikizim afyonda ben zorlandım ama ikizim de tık yoktu 😂erkek ıste ne olacak 😂zmanla bende alıstım tabi sonra ikimizde evlendik ben gurbetteyim özlem devam ediyor. Her gün tel de görüşürüz canim sıkkın olsa ilk ona ağlarım. Kız olsa herhalde cok daha yakın olurduk.
Bireylulmeselesi02 atropabelladonna desene benimkilerde aynı şeyi yaşıcaklar benimde bir kızım bir oğlum var 🤗🤗🤗
Gokcen_26 Bireylulmeselesi02 ya bizim tayinkmz ciktiginda sasrmistl uzak dye cok istememistik ama o kadar guzel ki buralsr. Tatvan sahil kenti. Ahlat tarih kokuyor. Adilcevaz cok guzel. Nemrut sinmus volkanik gol .nebilim alistm sanirm bn baya buraya💙
askanne10 Melikederinakinnn Mart’ta ikinci hafta Avusturya İsviçre ve İtalya kapandı sınır biz gidemedik
Melikederinakinnn askanne10 15 bine mal oldu toplamda gectigimiz kasim ayinda 7 gece 8 gundu jollyturdan bakabilirsiniz suan varmi tabi bilmiyorumda fiyatlar vs hersey ordaydi bizim turumuzda Napoli Roma İtalya Venedik Milano Bolonya Portofino Orvieto Vatikan vardi otellerde sadecce sabh kahvltisi vardi diger heersey size ait oluyor vs oglen aksam yemekleri ekstra turlar vs
fatimaozel Bireylulmeselesi02 trilye/mudanya ömrümde görüp göreceğim en güzel yer.. ah keşke evim olsa orda 🙄🙌
Bireylulmeselesi02 fatimaozel bursaya gittim ama bu yerleri gezmedim ne yazık ki 🤗 dediğiniz yerler bursa da dimi yanlış bilmiyorum
Deletedmom14 Bireylulmeselesi02 Muğla; Ölüdeniz, Dalyan ,Katrancı Koyu Denizli ; Pamukkale Salda gölü Balıkesir ; Erdek Bolu ; Gölcük gölü, Abant gölü, 7 göller, Bursa ; İznik Kocaeli de yaşıyorum. Istanbul ve sakarya yi da gezdik bol bol 🤣
Bireylulmeselesi02 Deletedmom14 istanbula ailemi görmeye gidersem oraya da gidesim var tavsiye edeceğiniz bir yer var mı 🤗
Bgmyzc Bireylulmeselesi02 yani toplasam 10 il gezmisimdir benim en çok içimin eridiği salda gölü oldu bide Kapadokya yi çok sevdim😊