Bireylulmeselesi02 nneslihan saydıklarınızda bir çoğuna gittim rize karedenizi görmek istiyorum bende🤗ama ne güzel bir çok yeri gezmişsiniz🤗
Elif1010 Bireylulmeselesi02 Çook güzel hemde eşim Urfalı 3 senelik evliyim yazları hep Balıkesirdeyiz orda birde polis moral evi var oraya gidiyoruz iznini hep yazın Balıkesir de kullanılıyor Ayvalık Cunda’ya bayıldı 😍
Pamuk_seker Bireylulmeselesi02 aynen bitsin artik ya aksam haberlerini izlemek bile istemiyorum cocugum disaridaki aktivitelerden mahrum kaldi evde yapmaya çalışıyor olabildigince insanlar işsiz ailesi ölüyor ne olucak cok üzgünüm bu konuda
Batimoms Bireylulmeselesi02 aydın izmir muğla denizli canakkale antalya rize trabzon kastamonu bayburt artvin erzurum van ağrı kayseri sivas erzincan giresun tokat yozgat eskişehir konya afyon …. almanya hollanda 1 muğla 2 çanakkale -rize 3 izmir
Batimoms Bireylulmeselesi02 hemen hemen çoğu görev icabı. Yoksa kim gider bu kadar şehre. Gidene helal olsun.
Bireylulmeselesi02 Batimoms ben gittm allah nasip ederse daha gidecem siz ne görev yapıyorsunuz acaba🤔
Purelove46 Bireylulmeselesi02 bende Balıkesir Gönen, Çanakkale yi merak ediyorum keşke atansam oralara..