Busegokce Masallmom olur tabi. Ben de aktardan küçük kavanoz için almıştım dediğiniz gibi hamileyken karnima sürüyorum ondan kullaniyodum hala🖤
Busegokce Oyku34 ikisi de olur ama ben kahve pişerken koyuyorum tam ozdesiyor daha güzel kivami belli oluyor🖤
belosko27 Busegokce bende bugün başladım kahve ve hindistan cevizi yağına❤️ Tarçınlı kahve dediğiniz nasıl oluyor onuda yapıyım
Busegokce belosko27 harika ya harika. Ben kavanozu bitirdim resmen🤤 sanırım o da kahve yapilirken konup beraber çay kaşığı ile pişiriliyor yani ben öyle yapıyorum🖤
belosko27 Busegokce tarçınlı kahveninde etkisi olurmu kiloya ben diyetteyim şuanda destekliyim onunla❤️❤️
Busegokce belosko27 bence olur. Tarçın zaten birebir ödem attigindan ben sabah uyaninca da tarçınlı şu ixiyorum. Deneyelim inşallah gidecek yağlar😛
Melisasbasi Woody gittim çörekotu aldim yogurt karistiri yerim diye cignemek lazimmiş amaan tadi berbat ya yenmiyor yaginin tadi nasill 😓 acimi oda aacaba
Tomris4646 Almryse acaba kilo vermenize yardımcı oldu mu zararı yoksa ben de kullanmak istiyorum emzirirken