Masallmom Busegokce hsmileyken vucuduma sürmek için almıştım ondan koysam olur değil mi hindistan cevizi yağı
Busegokce Masallmom olur tabi. Ben de aktardan küçük kavanoz için almıştım dediğiniz gibi hamileyken karnima sürüyorum ondan kullaniyodum hala🖤
Busegokce Oyku34 ikisi de olur ama ben kahve pişerken koyuyorum tam ozdesiyor daha güzel kivami belli oluyor🖤
belosko27 Busegokce bende bugün başladım kahve ve hindistan cevizi yağına❤️ Tarçınlı kahve dediğiniz nasıl oluyor onuda yapıyım
Busegokce belosko27 harika ya harika. Ben kavanozu bitirdim resmen🤤 sanırım o da kahve yapilirken konup beraber çay kaşığı ile pişiriliyor yani ben öyle yapıyorum🖤
belosko27 Busegokce tarçınlı kahveninde etkisi olurmu kiloya ben diyetteyim şuanda destekliyim onunla❤️❤️
Busegokce belosko27 bence olur. Tarçın zaten birebir ödem attigindan ben sabah uyaninca da tarçınlı şu ixiyorum. Deneyelim inşallah gidecek yağlar😛
Melisasbasi Woody gittim çörekotu aldim yogurt karistiri yerim diye cignemek lazimmiş amaan tadi berbat ya yenmiyor yaginin tadi nasill 😓 acimi oda aacaba
Tomris4646 Almryse acaba kilo vermenize yardımcı oldu mu zararı yoksa ben de kullanmak istiyorum emzirirken