Kbra1741 TurkerNoyan Bende dün ilk defa spor yaptım ne kadar ham olmuşum ertesi gün heryerim ağrıdı valla 😂
damlamirhat Kbra1741 ona yap yeme ben artık öyle yapıyorum 😀 diyorum ben rejimdeyim bişey isteme yeme 🤦🏻♀️😀
Kbra1741 Nehirtugba Anladığım kadarıyla sıvı diyeti çorba ve yeşil sebzelere öncelik veriyoruz protein ağırlıklı besleniyoruzz
Sarileblebi Kbra1741 valla durumumuz aynı ben 47 kg hamile kaldım 74 gittim 63 kg şuanda ancak asla veremiyorum hamileyken gelsin yemekler şimdi iştahım cok acık hergün diyete giriyorum ama bozuluyor 😞😞😞 tatlı sevmeyen ben deli oluyorum şimdilerde
Kbra1741 Sarileblebi ASlında tatlı yemicez diye kendimizi kısıtlamıyalım bence porsiyonları düşürürek başla çünkü hızlı yediğimiz için doyduğumuzu anlamıyoruz
Minik_mucizem02nisan Kbra1741 Ben de 65 kiloydum 60’a düştüm ancak ideal kilom 52-53 daha 7-8 kilo vermem lazım ben de çok kararlıyım bu kilolardan kurtulacam eski fit halime döneceğim 😁😁
Kbra1741 Minik_mucizem02nisan inşallah verirsin ben çok kararlıyım kendimi iyi hissetmek için kesinlikle vermem lazım kilo bana yaramıyo enerjim yerle bir oluyo
Alyamoms06 Minik_mucizem02nisan Kbra1741 Minik_mucizem02nisan Nehirtugba Kızlar merhaba şimdi gördüm postunuzu nasil gidiyor diyetiniz bende diyetteym sık sık. Bırakıyorum motive olmak istiyorum
Dn123 Kbra1741 doğuma 28 kilo almış bir şekilde girdim 1 yaşında bebeğim var. Aldığım kiloları verdim ama sezeryan göbeği kaldı o nasıl gider bende onu araştırıyorum
ebruknk1114 Kbra1741 acikcasi ben tek denemedim ve tek basina hicbir sekilde yapamadim destege ihtiyacim.vardi 78 kiloyla başladım hedefim 62 63 😍