Alyamoms06 Minik_mucizem02nisan Kbra1741 Minik_mucizem02nisan Nehirtugba Kızlar merhaba şimdi gördüm postunuzu nasil gidiyor diyetiniz bende diyetteym sık sık. Bırakıyorum motive olmak istiyorum
Nehirtugba Alyamoms06 bizim emzirenler postunda diyetlerimiz süper cuma günü tartı günümüzde herkes eksi geldi
Kbra1741 Alyamoms06 Valla bu pandemi beni bitirdi nasıl yapıcam bilmiyorum evdeyim motive olamıyorum evimin önünde park var yürüyüşe bile çıkamıyorum evde spor yapıyorum bakalım nasıl olucak
Minik_mucizem02nisan Alyamoms06 Dün ben de bıraktım bugün gene başladım haftada bir kilo veriyorum az daha hızlı versem keşke sabırsızlanıyorum eski halime dönmek için 😂😂bugün artık spor da yapacam belki daha hızlı veririm
Esram54 Bende 86 kg şuan😬🤷♀️🤦♀️ Nerden başlıcam napcam bilmiyorum🤭tatlıya dayanamıyorum ben ya sıkıntıdan yiyiyorum resmen allahdan boyum 1.73 bıraz kurtarıyor ama bu gidişle boyda kurtarmıcak😄 Banada moral gaz verinnnn😄
Alyamoms06 Nehirtugba yaaa harikasiniz benim kdndi grubum var ordan fikir alışverişi de yapıyoruz da bileemdim ki . Sizede mi katıldım happykidsten wp grubum var kizlarla